Omdat ook voortenten duurzamer kunnen zijn: Reda Green Line

Omdat ook voortenten duurzamer kunnen zijn: Reda Green Line voortent

Omdat ook voortenten duurzamer kunnen zijn: Reda Green Line voortent

Met de introductie van de Reda Green Line voortent combineert het familiebedrijf Reda combineert innovatie met duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe voortent heeft Reda veel aandacht besteed aan de milieuvriendelijkheid én voor het comfort van de gebruiker.

Met de Green Line richt Reda zich op de hedendaagse kampeerder die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Reda wil met de Green Line een nieuwe standaard in seizoensvoortenten zetten, maar ook trouw blijven aan hun belofte om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Optimale ventilatie

De Green 300 voortent, tot nu toe de enige voortent in de nieuwe Green Line, is ontworpen voor seizoensgebruik. Hij biedt met een diepte van 300 cm meer dan voldoende ruimte voor een comfortabel verblijf op de camping. Deze voortent is niet alleen ruim maar ook innovatief, waarbij veel aandacht is besteed aan een optimale ventilatie om het leefcomfort in de tent te verhogen. Beide zijwanden zijn uitgerust met volledig open- en sluitbare ventilatiepanelen. De nokventilatie zorgt op zijn beurt voor een extra luchtstroom, die zelfs tijdens regenachtige dagen voor een frisse en aangename kampeerervaring zorgt.

Duurzame materialen

Een belangrijk onderscheidend kenmerk van de Green 300 voortent van Reda is het gebruik van geavanceerde en duurzame materialen. Het dak bestaat uit Ten Cate Residential tentdoek, terwijl de zij- en voorwanden gemaakt zijn van Reda Green Line doek. Dit speciale tentdoek is speciaal behandeld met titaniumdioxide (TiO2) nanodeeltjes, waardoor het zelfreinigend is en weerstand biedt tegen schimmelvorming. Bovendien draagt deze technologie bij aan het verminderen van schadelijke stoffen in de lucht, en zorgt weer voor een schonere en gezondere kampeeromgeving.

Flexibiliteit

Een ander aspect waar de Green 300 zich mee onderscheidt, is de grote aanpasbaarheid. Klanten hebben de keuze uit verschillende frame-opties en handige uitbreidingen, zoals een voortentluifel met afritsbare zijwanden en een aanritsbare uitbouw die zowel links als rechts te gebruiken is. Dit maakt het mogelijk om de voortent verregaand aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Like dit artikel
Tweet dit artikel