Ommer Kampeerdagen bij Bravo Vouwwagenwereld

Ommer Kampeerdagen 2014

De Ommer Kampeerdagen vinden voor de zesde keer plaats

OMMEN – Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari vinden de Ommer Kampeerdagen plaats bij Bravo Vouwwagenwereld in Ommen. Wat kunnen bezoekers verwachten op deze zesde aflevering van de jaarlijkse kampeershow?Wie op zoek is naar een vouwwagen vindt er de verschillende tenttrailers in nieuwe en gebruikte modellen. Hoge verwachtingen heeft Bravo Vouwwagenwereld bijvoorbeeld van de introductie van 3Dog camping tenttrailers: vouwwagens met een avontuurlijk tintje en tien jaar garantie.

Vouwwagen aan de trekhaak

Bezoekers die zich afvragen of een kleine personenauto wel geschikt is om een vouwwagen te trekken, kunnen zelf ervaren hoe gemakkelijk dit gaat. Wie zich oriënteert op een vakantie in eigen land kan terecht bij de verschillende campings afkomstig uit het Vechtdal: zij hebben ieder een stand ingericht op de kampeerbeurs.

Barbecuedemonstratie

Tijdens de Ommer Kampeerdagen is aan het hele gezin gedacht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop en een schminkartiest. Er is een gezellig terras met gratis koffie, thee en ander lekkers en er zijn barbecuedemonstraties door een professionele kok op de Cobb barbecue. Verschillende campings in het Vechtdal hebben hun stand ingericht op de kampeerbeurs. Parkeren is gratis.

De Ommer Kampeerdagen zijn geopend van vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur; zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur en zondag: 11.00 tot 16.00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel