Derde editie van de Ommer Kampeerdagen

kampeerzaken.nlVoor de derde keer in successie vinden op 28 t/m 30 januari de Ommer Kampeerdagen plaats in de showroom van Bravo Vouwwagenwereld. Dit evenement is een initiatief van Jolanda en Robin Brakel, die een deel van de showroom afstaan aan recreatie-ondernemers in de omgeving.

 

Jolanda en Robin Brakel: “De vorige edities waren een groot succes. Je kunt je natuurlijk presenteren op grote (en dure) landelijke beurzen, maar in onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. We zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden en schitterende campings. We durven gerust te stellen dat er tijdens de derde Ommer Kampeerdagen weer veel te genieten valt”.


 

Primeurs

kampeerzaken.nlBravo licht een tipje van de sluier op, over wat bezoekers zoal kunnen verwachten op de Ommer Kampeerdagen. Vouwwagenliefhebbers zullen zeker de nieuwe Livingstone, een topmodel van Aart Kok, willen bekijken. Ook voor de nieuwe compacte Smitveld-wagen zal er veel belangstelling zijn.

 

Eén van de laatste barbeque-trends, de Cobb Portable Grill, wordt door een professionele kok gedemonstreerd. Daarnaast is er o.a. een wijnproeverij, een workshop lekkere hapjes maken. Uiteraard kunnen bezoekers kennis maken met diverse en uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal en omgeving.

 

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 januari. Het evenement is bedoeld voor de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht en voor de kinderen is er een echte bioscoop.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel