Ommer Kampeerdagen

kampeerzaken.nlJolanda en Robin Brakel van Bravo Vouwwagens in Ommen organiseren een nieuw evenement voor kampeerliefhebbers: de Ommer Kampeerdagen.

 

Jolanda en Robin: “We zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden. Neem alleen al de grote verscheidenheid aan campings die gericht zijn op het echte kamperen. Dan zijn er ook nog diverse leveranciers van accessoires en nieuwe technieken in onze regio werkzaam. Je kunt je natuurlijk presenteren op grote (en dure) landelijke beurzen.
Maar in onze nieuwe showroom hebben we zelf de ruimte om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. Dus hebben we de bedrijven in onze regio, die zich richten op natuurlijk kamperen, uitgenodigd om deel te nemen aan deze regionale presentatie. Uit diverse hoeken is er enthousiast op gereageerd. We kunnen nu al stellen dat de eerste Ommer Kampeerdagen een lekker gevarieerde ontdekking wordt”.


 

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden van dinsdag 6 t/m zaterdag 10 januari. Onder de deelnemers bevinden zich een diverse Vechtdal Campings, Natuur Campings, werkgroep Overijssel en een aantal groene kampeerbedrijven buiten de regio.

 

Ook kunnen de bezoekers stands bezoeken met o.a. de nieuwste navigatiesystemen en kampeergadgets. Uiteraard is een flink deel van de showroom bestemd voor de nieuwste tenttrailers en vouwwagens van o.a. Aart Kok, Combi-camp en Camp-let. Zo zijn in Ommen de nieuwste uitvoeringen van de Zambezi en de Kampala te bewonderen.

 

Het evenement is bedoeld voor de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht en voor de kinderen is er een echte bioscoop.

 

Openingstijden
Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 januari 2009 van: 14.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 10 januari 2009: 10.00 tot 17.00 uur.

 

De toegang is gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel