Omnia Caravan en Camper Schadeservice

kampeerzaken.nlOmnia Caravan en Camper Schadeservice, een nieuw landelijk concept voor totaalschadeherstel aan recreatievoertuigen, haakt in op ontwikkelingen vanuit de verzekeraars.

 

In Nederland verschijnen steeds meer caravans en campers op de weg, die ook steeds intensiever worden gebruikt. Daarmee stijgt onvermijdelijk ook het aantal schadegevallen met caravans en campers. Die schade ontstaat niet alleen onderweg, maar ook door hagel, storm en kleine huis-, tuin- en keukenongelukjes, zoals parkeerdeukjes of omvallende stoelen.


 

Om al dit schadeherstel in goede banen te leiden, hanteren verzekeraars strikte regels en voorwaarden. Zo verwijzen zij steeds vaker naar gespecialiseerde bedrijven, die zich onderscheiden in kwaliteit, service en kostenefficiency. Dat gaat bij caravan- en camperschade ook gebeuren, en de start van Omnia Caravan en Camper Schadeservice speelt daar op in.

 

kampeerzaken.nlSchadeherstel aan caravan en camper is specialistisch werk, onder meer door de bijzondere constructies en specifieke materialen. Omnia bedrijven zijn hierin gespecialiseerd en staan voor totaal schadeherstel. Dat geldt niet alleen voor grote schades, zoals de vervanging van wand- en/of dakplaat en reparatie van cabine- en constructieschades. Maar ook voor kostenbesparende kleinere reparaties, zoals het herstel van kunststofdelen en vlakke beplating.

 

Ieder Omnia bedrijf is FOCWA-erkend en expert in Profile Repair, de innovatieve techniek voor het herstel van geprofileerde wanden en dakpanelen, waarmee de schadelast aanzienlijk beperkt kan worden, zodat de verzekeringspremie ook betaalbaar kan blijven. 
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel