Online Vakantiebeurs gaat morgen van start

Online Vakantiebeurs

Online Vakantiebeurs gaat morgen van start

Dit jaar vindt er geen fysieke editie van de Vakantiebeurs plaats. In plaats daarvan presenteert de organisatie een online event dat iedereen thuis mee kan beleven. De tickets zijn gratis.

Zo biedt de Vakantiebeurs de bezoekers op een andere manier de mogelijkheid om weg te dromen in de sferen van de volgende vakantie, te genieten van de veelheid aan mogelijke bestemmingen en alvast ervaren hoe het vakantie-eten straks gaat smaken.

Voor veel mensen is de Vakantiebeurs de ideale voorpret en dé plek om inspiratie voor een volgende reis op te doen. De behoefte aan vakantie is, zeker na het afgelopen jaar, alleen maar groter geworden. Een fysieke Vakantiebeurs is dit jaar, gezien de maatregelen en internationale reisrestricties rondom het coronavirus, helaas niet mogelijk. Daarom is de Vakantiebeurs voor één keer online. Morgen opent de beurs zijn ‘deuren’ en kunnen de bezoekers genieten van een online vakantiebeleving.

Vakantie ‘vieren’ en beleven vanuit huis

“Online gaan we een heel leuk evenement neerzetten”, zegt Thecla Amoureus van Vakantiebeurs. “Voorpret is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Om mensen dat stukje voorpret al te laten beleven, plannen we in het voorjaar een interactieve online show waarbij het thema vakantie echt ‘gevierd’ wordt. Door weg te dromen, geïnspireerd te raken, mee te doen en zelfs te proeven, willen we dit jaar samen met partners uit de reisbranche de vakantiebeleving in huis brengen”.

Interactief online reisfestival

Op 4 en 5 juni organiseert de beursorganisatie een interactief online reisfestival, om de vakantiepret bij jou thuis te brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving waarbij de vakantieliefhebber lekker kan wegdromen. Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en kun je weer groots dromen over de mooiste reizen. Naast een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret, kun je als bezoeker tijdens de show en het festival meedoen aan verschillende onderdelen en maak je kans om één van de mooie reizen te winnen!

Like dit artikel
Tweet dit artikel