Ontdek vakantieland Duitsland op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Ontdek vakantieland Duitsland op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Ontdek vakantieland Duitsland op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

UTRECHT – Bier, bratwurst en Berliner – ‘Duitsland’ is het themaland van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die van 12 tot en met 16 oktober wordt gehouden.

Dat betekent niet alleen de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, (voor)tenten en kampeeraccessoires; de bezoeker kan zich onderdompelen in de Duitse cultuur, activiteiten en lekkere hapjes. Kortom, lekker nazomeren en op zoek naar de volgende kampeerbestemming.

 


Tenten in de aandacht

Tijdens de 52ste editie van hét kampeerevent van Nederland is er veel aandacht voor de nieuwkomers in de kampeerwereld: gezinnen die de natuur ontdekken en in eigen tempo door Europa trekken met hun tent, vouwwagen of camperbus. Dat wil zeggen een uitgebreid tentenplein met veel verschillende aanbieders waar je van alles kan testen en uitproberen. Laat je bijpraten over de laatste ‘tenten-trends’. Zoek je liever naar informatie over de nieuwste vouwwagens, campers of caravans? Geen probleem! Want ook deze aanbieders vind je in veelvoud terug.

Beursimpressie-KCJ-2015_0104

Pimpplein en Kampeertheater
Wat je ook niet moet missen is een bezoekje aan het Pimpplein, daar zie je oude caravannetjes die zijn omgetoverd tot heuse kampeerparadijsjes. Zie je zo’n prachtig versierde caravan of camper zelf ook wel zitten? Dat komt goed uit; er zijn partijen aanwezig die gespecialiseerd zijn in het ‘pimpen’ van caravans een bestelbusjes.
Maar liefst vijf hallen van het Jaarbeurscomplex worden tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs omgetoverd in Duitse sferen: verwacht echte Duitse Gemütlichkeit, maar ook het hippe Berlijn. Het is genieten tijdens een proeverij van Duitse wijnen, een ‘Hefeweizen’ in de Biergarten en een Schwarzwalder Kirchtorte in de Konditorei.

Beursimpressie-KCJ-2015_0059

Prijzenfestival
Zelf testen kan tijdens een proefrit in een camper. En als klap op de vuurpijl maken bezoekers elke dag kans op een vakantie in een kampeerbus tijdens het Hal(f) 12 Prijzenfestival.

Je bezoekt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs tussen woensdag 12 oktober en zaterdag 16 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaartjes koop je via deze link voor €9,-, dat is een euro goedkoper dan de voorverkoopprijs. Bezoekers jonger dan achttien jaar mogen gratis naar binnen en denk je eraan je kinderen mee te nemen naar hét kampeerevent van Nederland? Gewoon doen, want ook voor de jonge kampeerders is er genoeg te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zo is er een leuke Kinderroute over de vloer langs stands met leuke Duitse (kampeer)activiteiten en spelletjes als marshmallows roosteren en lebkuchen versieren, de route loopt ook langs leuke en spannende gadgets en langs exposanten met handige producten voor gezinnen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel