Ontwerp je eigen caravan: hippe Kip

Hippe KipHOOGEVEEN – Kip Caravan introduceert deze zomer een bijzonder hippe versie van de Shelter. Op dit kleinste Kip model is het nu mogelijk om ieder gewenst design te printen.

Kampeerders krijgen zo de mogelijkheid om in een uniek vormgegeven caravan vakantie te vieren.

Door een samenwerkingsovereenkomst te sluiten met een aluminiumleverancier en een nieuwe printtechniek te ontwikkelen, is het nu mogelijk geworden de Shelter in ieder denkbaar design te produceren. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om het ontwerp duurzaam op de zijwand aan te brengen, zonder gebruik te maken van bestickering. Na het printen van het aluminium wordt deze voorzien van een beschermende clearcoat. Deze beschermt de kleur en zorgt voor een mooie glans.

Personaliseren

Voorheen was een print alleen mogelijk met een zichzelf herhalend patroon. Met deze innovatie kan iedereen zijn kampeermiddel personaliseren. Kip neemt de aftrap met een aantal vooraf ontworpen prints, zoals een Burberry design in allerlei kleuren, een retro ontwerp met afbeelding van een vliegtuig, motor en gitaar en zelfs een disco design.

Marketing manager Ivar van der Leij van Kip Caravan is verheugd met de nieuwe ontwikkeling. “We zagen al dat we, door haar opvallende ontwerp en handzame formaat, met de Shelter een nieuw publiek aantrekken. Met deze nieuwe printtechniek kunnen we de Shelter nóg een stuk hipper maken en kan de klant zich onderscheiden op de weg en kampeerplek. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt”.

Wat de prijs van de nieuwe optie gaat worden is op het moment van dit schrijven nog niet bekend. De prijs van de standaard uitvoering is € 12.965.

Kip Shelter 1

Like dit artikel
Tweet dit artikel