Onyx 270: nieuwe trekkerstent en seizoenstent van Doréma

Doréma Onyx 270 voortent

Doréma Onyx 270 trekkerstent en seizoenstent

Doréma introduceert voor dit kampeerseizoen de nieuwe Onyx 270. Deze extra ruime voortent heeft de ronde vorm van moderne oppompbare voortenten maar is voorzien van een conventioneel frame.

De ronde vorm van de Doréma Onyx 270 doet de tent, ondanks zijn grote diepte, niet al te volumineus aan. Evengoed biedt de tent, zeker in combinatie met de luifel, een flinke hoeveelheid ruimte.

Met zijn diepte van maar liefst 270 cm en de 50 cm diepe petluifel biedt hij voldoende ruimte voor het hele gezin of reisgezelschap. Door de extra hoge ramen en grote ventilatievensters biedt de Onyx 270 bovendien extra veel daglicht en ventilatie.

Luifel

Doréma Onyx 270 voortentEr is ook een optionele Onyx luifel met een diepte van 200 cm verkrijgbaar. Deze wordt handig bevestigd met een ritssysteem. De Onyx luifel vergroot niet alleen de overdekte ruimte maar zorgt ook voor nog betere bescherming tegen de zon. Wie nog meer beschutting wenst kan ook nog een set zijwanden voor de luifel bestellen en als dat nog niet genoeg is, is er ook een flinke uitbouw verkrijgbaar.

Trekkerstent en seizoenstent

De Doréma Onyx 270 is geschikt als seizoenstent en als trekkerstent. Hij is niet direct bedoeld om er echt mee rond te trekken maar het opzetten en afbreken gaat vlot genoeg om hem ook tijdens kortere vakanties te gebruiken. Maar de tent is ook robuust genoeg om hem ook op een seizoensplek te gebruiken.

Afneembare slikranden

De afneembare slikranden maken het veel gemakkelijker om de tent tijdens het rondtrekken of na de vakantie schoon op te bergen. Hiermee is het niet langer nodig om met complete voor- of zijwanden te slepen om de slikranden schoon te maken, ondertussen het risico lopend dat de rest van het tentdoek daardoor juist weer vies wordt. Dit systeem was een groot succes bij de Smaragd zodat Doréma dit ook bij de nieuwe Onyx voortent toepast.

Like dit artikel
Tweet dit artikel