Ook de SVR Vakantiebeurzen zijn afgelast

Ook de SVR Vakantiebeurzen zijn afgelast

Ook de SVR Vakantiebeurzen zijn afgelast

Helaas is de SVR genoodzaakt om de Vakantiebeurzen die in januari en februari gepland waren, af te zeggen. Dit heeft uiteraard te maken met de maatregelen in verband met de coronapandemie.

De Vakantiebeurzen van de SVR zijn uitgegroeid tot een waar begrip. Op meerdere locaties en data kun je in de wintermaanden al kennismaken met de eigenaren van de boerencampings, waar je komend kampeerseizoen zou kunnen verblijven.

Direct contact tussen kampeerder en campinghouder

Unieke evenementen dus, waar kampeerders en campinghouders elkaar op verschillende locaties in het land kunnen ontmoeten. De campinghouders presenteren hun camping en de kampeerders vinden er hun volgende vakantiebestemming. De beurzen hebben een gezellige opzet, en het directe contact tussen kampeerder en campinghouder wordt vaak als bijzonder waardevol beschouwd. Dat geldt ook voor het gezellig weerzien met de oude ‘vakantievrienden’ in de koffiehoek. Daarom trokken de laatste edities van deze beurzen (die waren in 2020) ook meer dan tienduizend bezoekers.

Digitaal alternatief

Toen deze beurzen vorig jaar vanwege de coronapandemie ook niet door konden gaan, zag de SVR zich voor het eerst in haar historie gedwongen om een online editie van de SVR Vakantiebeurzen te organiseren. De campinghouders konden zich toen dor middel van een persoonlijke video aan hun aanstaande gasten voorstellen. Ook dit jaar zijn de beurzen dus afgelast, en ook nu zal de SVR Beurs weer haar ‘digitale beurs’ organiseren. Daarover wordt later meer bekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel