Ook de Dethleffs c’go krijgt een variant met hefbed

Dethleffs c’go up caravan met hefbed

Ook de Dethleffs c’go krijgt een variant met hefbed

Niet zo lang geleden kwam LMC met het nieuws dat het, in navolging van Bürstner, caravans met hefbed in het assortiment op ging nemen en stelde de nieuwe LMC Style Lift voor.

Maar ook Dethleffs presenteert op de LMC, geheel passend bij haar slogan “Vriend van de familie”, nu een caravan met hefbed die de c’go up gaat heten. Hiermee is deze moderne en betaalbare serie caravans nog aantrekkelijker voor kamperende gezinnen geworden.

Net als de LMC Style Lift zal ook de Dethleffs c’go up vooralsnog in twee indelingen verkrijgbaar zijn. Een van deze indeling heeft zes slaapplaatsen, de andere heeft er zeven. Beide indelingen zijn 230 cm breed en 271 cm hoog. Doordat ze iets hoger zijn uitgevoerd dan de standaard c’go hebben ze een riante stahoogte van maar liefst 208 cm.

De kleinste indeling is de c´go up 465 KR. Deze is totaal 683 cm lang en heeft vier vaste slaapplaatsen. Omdat je de zitgroep, die zich onder het hefbed bevindt, ook nog tot twee slaapplaatsen om kunt bouwen kun je in totaal met zes mensen in deze caravan slapen. De twee stapelbedden zijn geschikt voor personen van 80 kilo en zijn 210 cm lang. Deze bedden zijn dus niet alleen aan kinderen voorbehouden. Het hefbed biedt met een formaat van 200 x 145 cm meer dan voldoende ruimte. De MTM van de Dethleffs c’go up bedraagt 1500 kilo. Optioneel is ook een MTM van 1700 kilo mogelijk.

Wie nog meer ruimte wil, komt uit bij de Dethelffs c´go up 525 KR. Deze heeft maximaal zeven slaapplaatsen en is in totaal 757 cm lang. Hij is voorzien van een kinderkamer in het voorste deel van de caravan. Naast het stapelbed bevindt zich een kleine zithoek, die desgewenst kan worden omgebouwd tot een (iets kortere) slaapplaats. Het onderste bed kan worden opgeklapt zodat daar extra bergruimte kan worden gerealiseerd. De MTM van de Dethelffs c´go up 525 KR bedraagt standaard 1600 kg, optioneel 1800 kilo. In het laatste geval bedraagt het laadvermogen ruim 420 kilo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel