Ook dit jaar weer de Dag van de Kampvuurmuzikant

Kampvuur muziek

Dag van de Kampvuurmuzikant

Voor veel kampeerders hoort een kampvuurtje gewoon bij kamperen. En wat is er ook gezelliger dan met een groepje rond een kampvuurtje te zitten en te genieten van wat lekkers, een muziekje en de sfeer.

Dat was reden voor De Groene Koepel om een paar jaar geleden de Dag van de Kampvuurmuzikant te organiseren.

Op de Dag van de Kampvuurmuzikant treden op diverse Natuurkampeerterreinen in Nederland een aantal muzikanten optreden. Aanvankelijk was er sprake van een wedstrijdvorm waarbij er voorrondes en finales waren maar de laatste jaren is dat wedstrijdelement losgelaten. Er wordt nu alleen per locatie een publieksfavoriet gekozen. Het evenement past hierdoor nog beter bij de ontspannen sfeer en uitstraling van Natuurkampeerterreinen, waar de Dag van de Kampvuurmuzikant plaats vindt.

Dag van de Kampvuurmuzikant 2019

Gezien het succes van de afgelopen edities, zal er ook dit jaar weer een Dag van de Kampvuurmuzikant worden gehouden. Het evenement zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 22 juni. Wil je niet alleen rond het kampvuur zitten maar ook zelf muziek komen maken? Ook dat is mogelijk maar dan moet je je wel voor 1 mei a.s. inschrijven. Alle informatie, inclusief alle locaties, kun je vinden op de website. Later dit jaar, op zaterdag 7 september, is er overigens ook nog een Kampvuurfestival.

Like dit artikel
Tweet dit artikel