Ook dit jaar weer een Vrijetijdsbeurs bij Obelink

Obelink Vrijetijdsbeurs 2019

Ook dit jaar weer een Vrijetijdsbeurs bij Obelink

Al meer dan tien jaar organiseert Obelink in Winterswijk vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Deze beurs wordt ook dit jaar weer gehouden.

Dit gezellige evenement zal dit jaar worden gehouden op 27, 28 en 29 december. De bezoekers kunnen drie dagen genieten van een uitgebreid programma met maar liefst 70 stands, muziek, lekker eten en nog meer vermaak.

Oriënteren op het volgende kampeerseizoen

De 70 stands op de Obelink Vrijetijdsbeurs worden niet alleen bemand door toeleveranciers in de kampeerbranche, maar ook door diverse campings en vakantieparken uit o.a. Duitsland, Denemarken, Slovenië, België en Frankrijk. Daardoor is de Obelink Vrijetijdsbeurs niet alleen leuk om lekker rond te kijken naar leuke kampeerspullen maar ook een goede gelegenheid om je te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen.

Gezellige ambiance

Dat oriënteren kan bovendien in een gezellige ambiance. Er wordt gezorgd voor livemuziek, glühwein en lekker eten, ook is er voldoende vermaak voor de kinderen.

Shoppen

Uiteraard kun je naast die gezellige Vrijetijdsbeurs ook terecht op de afdelingen van de winkel van Obelink om te gezellig shoppen. Wie nog op wintersport gaat, kan er op de Outdoorafdeling bijvoorbeeld prima terecht voor wintersportkleding en – accessoires.

Programma en standhouders

Voor een volledig overzicht van de standhouders en voor het programma kun je kijken op de website van Obelink.

Like dit artikel
Tweet dit artikel