Ook in 2024 zijn er weer drie SVR-beurzen gepland

Drie SVR-beurzen gepland in 2024

Ook in 2024 zijn er weer drie SVR-beurzen gepland

De wintermaanden zijn voor veel kampeerliefhebbers een periode van voorpret. Het is immers maar al te vaak de periode waarin we gaan bedenken waar we de komende zomervakantie naar toe willen gaan. Blijven we in eigen land, of op ons vertrouwde stekkie, of gaan we op avontuur en ergens een heel andere vakantiebestemming zoeken?

Wie bijtijds plannen maakt, heeft nog alle mogelijkheden om een mooie plek op een camping te reserveren. Een goede manier om je te oriënteren op een kampeervakantie in eigen land zijn de jaarlijkse SVR Vakantiebeurzen. Er zijn heel veel kleinschalige campings bij de SVR aangesloten zodat je daar heel veel keus hebt. De beurzen bieden kampeerders een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de campinghouders. En ook komende winter staan er weer drie SVR-beurzen op de planning.

Jaarlijkse traditie

De SVR Vakantiebeurzen zijn inmiddels een begrip in de kampeerwereld en uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Elk jaar in januari en februari komen kampeerders en campinghouders samen om de volgende vakantiebestemming te vinden. De beurzen zijn meer dan een simpele marktplaats; ze zijn een gezellig weerzien van oude ‘vakantievrienden’ en voor velen de start van de kampeervoorpret. Dit jaar worden er drie beurzen georganiseerd, die elk weekend waarschijnlijk meer dan tienduizend bezoekers zullen trekken.

Data en locaties van de SVR-beurzen in 2024

In 2024 vinden de SVR Vakantiebeurzen plaats op de volgende data en locaties:

  • Zaterdag 13 januari: Evenementenhal Hardenberg
  • Zaterdag 20 januari: Expo Houten
  • Zaterdag 3 februari: WTC Expo Leeuwarden

Elke beursdag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, wat voldoende tijd biedt om uitgebreid rond te neuzen tussen de verschillende campings en campinghouders.

Toegang en parkeren zijn gratis

Een van de voordelen van de SVR Vakantiebeurzen is dat de toegang voor SVR-donateurs gratis is. Dit geldt ook voor het parkeren, dat volgend jaar vereenvoudigd wordt. Er is volgend geen aparte parkeerkaart meer nodig; toegang en gratis parkeren worden namelijk verleend op vertoon van de SVR donateurspas van 2024.

Bent je nog geen donateur? Dan kun je bij de ingang worden voor een donatie van minimaal 10 euro per gezin, waarmee je direct toegang krijgt tot de beurs en het hele kalenderjaar gebruik kunt maken van de andere voordelen die de SVR biedt. Maar je kunt je ook nu al aanmelden als donateur vie d website van de SVR.

Like dit artikel
Tweet dit artikel