Ook Sunlight komt met integraal campers

Sunlight integraal camper

Ook Sunlight komt met integraal campers

ZOETERMEER – Sunlight blijft haar leveringsprogramma uitbreiden. Het merk beperkte zich na de start tot alkoof campers en half-integraal campers, omdat die soorten het beste aansluiten bij het lagere prijssegment waar dit merk in opereert.

Maar ook Sunlight gaat het leveringsprogramma nu uitbreiden tot een nagenoeg volwaardig pakket. Na de aankondiging van de Cliff buscampers maakt Sunlight namelijk bekend dat het ook integraal campers gaat bouwen.

De serie ‘I’ integraal campers zal voor modeljaar 2018 vooralsnog uit slechts 2 indelingen bestaan. Beide voertuigen zijn 7,43 meter lang. Het interieur biedt door de bouwvorm een goede ruimtelijke indruk. De I 69 L krijgt een queensbed terwijl de I 68 wordt uitgevoerd met enkele bedden.

Beide indelingen krijgen, zoals we van integraal campers gewend zijn, ook voorzien van een tweepersoons hefbed. Sunlight rept overigens over 5 slaapplaatsen, wat er op kan duiden dat de zitgroep tot een éénpersoons bed kan worden omgebouwd.

De zitgroep heeft dankzij het zitje aan de rechterzijde in ieder geval 5 zitplaatsen. Uiteraard beschikken beide modellen ook over een ruime keuken met een 3-puts gasstel en een flinke koelkast, alsmede voldoende afleg- en bergruimte. De was/toiletruimte is riant van afmeting doordat deze over de linker- en rechterzijde is verdeeld. Er is een aparte doucheruimte en de was/toiletruimte kan met een deur van het woongedeelte worden afgescheiden.

Sunlight integraal camperUiteraard bouwt Sunlight de ‘I’ modellen op een Fiat Ducato met Euro 6 motor, waarbij gebruik wordt gemaakt van een breedspoorchassis. We kunnen ze ongetwijfeld op de Caravan Salon bewonderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel