Ook Vrijbuiter Roermond gaat weer open

Team van de Vrijbuiter

Ook Vrijbuiter Roermond gaat weer open

Wat velen niet hadden verwacht, gaat toch gebeuren. De Vrijbuiter-vestiging in Roermond gaat dit voorjaar weer open. Vechtlustig, zo omschrijft Vrijbuiter zichzelf met recht.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het heropenen van de Vestiging Roermond. Deze vestiging heeft er dan wel een geduchte concurrent bij, want de naaste buurman is Decathlon.

Evengoed kijkt het team enthousiast uit naar de opening. Binnenkort staan de mensen van de zuidelijkste vestiging van Vrijbuiter weer klaar om de klanten te helpen met het aankopen van hun kampeer- en buitensportspullen.

Vechtlustig

Dat de Vrijbuiter vechtlustig blijft, blijkt uit het feit dat de Rotterdamse kampeerspecialist Vervat vanaf half februari ook Vrijbuiter zal heten. Naast de succesvolle webshop www.vrijbuiter.nl heeft Vrijbuiter dan 4 grote vestigingen: Zaandam, Rotterdam, Gouda en straks Roermond. Omdat het team van Vrijbuiter zich verbonden voelt met alle Nederlandse kampeer- en buitensportliefhebbers. Daarom is overgegaan tot het onderzoeken van de mogelijkheid om ook de vestiging in Roermond weer te openen. De conclusie was dat het wel degelijk zinvol is om ook in het zuiden van het land een Vrijbuiter vestiging te hebben.

Enthousiast

De medewerkers hebben er dan ook ontzettend veel zin in en zijn super enthousiast om hun trouwe en nieuwe klanten komend voorjaar in Roermond in de nieuwe vestiging van 10.000 vierkante meter te kunnen ontvangen. Daarna rest het team van Vrijbuiter de volgende klussen: de kampeerbeurs die 16 en 17 februari in de vestiging in Rotterdam wordt gehouden, en de voorbereidingen voor de heropening van de vestiging in noordoost Nederland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel