Op avontuur met de Kip Vision Outback

Kip Vision Outback caravan

Op avontuur met de Kip Vision Outback

De kleine Kip Shelter Offroad is een behoorlijk succes geworden. Daarom zet Kip weer een nieuwe stap in dit genre en gaat het Hoogeveense bedrijf een stoere, zelfvoorzienende uitvoering van de sportieve Vision-caravans ontwikkelen.

In een tijd dat de vraag naar sportieve daktenten, stoere tenttrailers en off-road campers behoorlijk groeit, zoekt Kip met de Vision Outback aansluiting bij deze groeiende groep avontuurlijk ingestelde kampeerders.

Avontuurlijk kamperen

De nieuwe Outback uitvoering van de Vision heeft een stoere ‘offroad-uitstraling’. Net als bij de stoerste en sportiefste variant van de Shelter lift de focus bij de nieuwe Kip Vision Outback op het zelfvoorzienend zijn om op een avontuurlijke wijze off-grid te kunnen kamperen. De grote openslaande achterklep geeft de caravan een unieke binnen- en buitenbeleving. Daar dragen ook de speciale buitentafel die aan die klep bevestigd kan worden, de buitendouche (met speciale douchetent) en de uitschuifbare buitenkeuken aan bij.

Maar met alle comfort

Met de nieuwe Vision Outback richt Kip zich dus vooral op de avontuurlijk ingestelde kampeerder. Maar niet zonder al te veel concessies aan het comfort te doen. Want ook de Kip Vision Outback beschikt binnen over een comfortabel vast bed zodat de gebruikers kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust.

Testteam

Kip is nog bezig met de ontwikkeling van de Vision Outback. Om er zeker van te zijn dat de caravan aan de beoogde eisen en verwachtingen voldoet, heeft Kip een speciaal testteam met de Vision Outback erop uit gestuurd. Sophie en Roderick, het speciale Kip roadtrip-team, zijn maar liefst zes maanden met een prototype van de caravan door heel Europa op pad geweest.

Kip Outback Event

Hoe die test/roadtrip is bevallen, dat vertelt het stel eind oktober op het Outback event in de Kip Store Hoogeveen. Daar kunnen bezoekers het laatste prototype van de Vision Outback bewonderen, kennismaken met Sohpie en Roderick, een rondleiding door de Kip fabriek krijgen en het Kip museum bezoeken. Oorspronkelijk zou Kip het Outback event alleen op 23 oktober houden. Vanwege de grote belangstelling zijn er twee data bijgekomen: 29 of 30 oktober. Wie er ook bij wil zijn, moet zich vooraf registeren. Interesse? Wees er dan snel bij, er is slechts beperkte beschikbaarheid.

Like dit artikel
Tweet dit artikel