Open Camping Dag 2023 trapt morgen het nieuwe kampeerseizoen af

Open Camping Dag 2023

Op 1 april is de Open Camping Dag 2023

Het gras is overal weer netjes gemaaid en de sanitairgebouwen staan er weer netjes bij. De campings zijn er weer klaar voor. Morgen, op 1 april, begint immers weer het kampeerseizoen.

Voor wie nog geen camping op het oog heeft voor komende zomer: morgen nemen ruim 300 camping deel aan de Open Camping Dag 2023. Geen grap, maar gewoon een prima gelegenheid om op een laagdrempelige manier alvast even rondte kunnen kijken op een paar campings. Uiteraard is de campingeigenaar dan ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Tweede editie Open Camping Dag

De Open Camping Dag is een initiatief van kampeerplatform I love Kamperen. Dat is een blog met kampeernieuws, recensies, reviews en tips. Ook schrijven Karin en Laura, de dames achter deze blog, graag over hun eigen ‘avonturen’ op de campings en beurzen.

Net zoals wij het in 2005 gek vonden dat er nog geen website met kampeernieuws was en besloten om die dan maar zelf op te zetten in de vorm van deze website, zo bedachten de dames van I Love Kamperen vorig jaar de Open Camping Dag.

Die eerste editie was een groot succes. Omdat het zo goed beviel, besloten ze om er een terugkerend evenement van te maken. En zo is het morgen dus Open Camping Dag 2023, waarmee ze samen met hun partners uit de kampeerbranche het kampeerseizoen in stijl aftrappen.

Open huis bij meer dan 300 campings

Vorig jaar deden er bijna 300 campings mee. Dat zijn er dit jaar meer, de teller staat op maar liefst 322. Iedereen die het leuk vindt om op 1 april tussen 10:00 en 17:00 uur een kijkje te gaan nemen op de camping(s), is welkom! Er doen allerlei campings mee, maar alleen in Nederland. Van leuke, kleine minicampings tot grote campings met spectaculaire zwembaden en een uitgebreid animatieprogramma.

Meld je aan en doe mee aan de Kampeerprijzenloterij

Al die campings openen morgen, in het kader van de Open Camping Dag 2023, de deuren om geïnteresseerde gasten een kijkje te laten nemen, hun vragen te beantwoorden en eventueel ook alvast een plekje voor ze te reserveren. Je kunt de deelnemende campings opzoeken op www.opencampingdag.nl. Ook kun je jouw komst daar aankondigen. Bijkomend voordeel: je dingt dan ook mee naar een heleboel leuke kampeerprijzen, die de bevriende bedrijven uit de kampeerbranche ter beschikking hebben gesteld.

Like dit artikel
Tweet dit artikel