Open dagen bij Kennemer Duincampings

kampeerzaken.nlOp zondag 1 februari en 1 maart is er een Open dag bij de Kennemer Duincampings: Bakkum, Geversduin en de Lakens. Zoals ieder jaar openen de campings ook nu weer de deuren voor geïnteresseerden.

 

Naast de mogelijkheid om een kampeerplaats uit te kiezen, zijn er nog anderen activiteiten op de camping. Zo is de horeca geopend voor een lekker vers kopje koffie en een appelpunt, wat zeker voor de grote hoeveelheid wachtenden prettig zal zijn.


 

’s Nachts voor de deur…

Vorig jaar lagen de bezoekers op camping Bakkum al ’s nachts voor de deur om in aanmerking te komen voor hun favoriete kampeerplaats. Daarom is dit jaar de horeca al vanaf 8.00 uur geopend zodat deze mensen van een ontbijt kunnen genieten. Ook dit jaar worden er weer veel gegadigden voor een seizoensplaats verwacht.

 

Vanaf 6.00 uur zullen de wachtende kampeerders worden binnen gelaten, er kan echter pas vanaf 10.00 uur worden geboekt. Gezien de weersverwachtingen zullen de wachtenden zich in ieder geval goed warm aan moeten kleden.

 

Er zullen onder de wachtende mensen leuke prijzen worden verloot , met mooi weer zal er ook een speelkussen worden neergezet. Verder zal er ook een nieuw strandhuisje ter bezichtiging staan bij de receptie.

 

Wie nu een toeristenplaats op camping Geversduin boekt krijgt 10% korting en een leuk boekje over de flora en fauna op en rond deze natuurlijke camping. Op alle drie de campings, Geversduin in Castricum , de Lakens in Bloemendaal aan zee en Bakkum in Castricum aan Zee, zijn de medewerkers tussen 10.00 en 16.00uur bij de en in het terrein aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ook op www.duinkamperen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel