Open dagen bij Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff

Open dagen bij Niesmann+Bischoff

De foto zegt eigenlijk al genoeg: de jaarlijkse open dag van de Duitse camperbouwer Niesmann+Bischoff is echt een happening die veel camperaars niet willen missen.

Het is dan ook best indrukwekkend om een kijkje te mogen nemen in de fabriek waar merken als Arto, Flair en Smove worden gebouwd, de topmerken van de Erwin Hymer Group.

Dit jaar houdt Niesmann+Bischoff open huis in het weekend van 10 en 11 november. Belangstellenden zijn dan welkom vanaf 10 uur. Er valt genoeg te zien: alle noviteiten voor modeljaar 2019 en je mag ook in de fabriek zelf kijken. Er wordt ieder uur een rondleiding gegeven. Daar kun je zien dat een groot deel van het productieproces van de campers die Niesmann+Bischoff bouwt, nog echt ambachtelijk handwerk is. Er wordt die dagen ook gewerkt dus je krijgt echt een ‘live’ blik in de keuken van Niesmann+Bischoff. De campers van Arto, Flair en Smove bevinden zich dan ook in het hoogste prijssegment, waar de productieaantallen klein zijn en nagenoeg iedere camper wordt aangepast aan de wensen van de klant.

Arto camper met Verade Oak interieurDe voornaamste noviteit die er te zien is, is de nieuwe woonwereld „verade oak“. Deze is opvallend licht en zorgt voor een heel mooi ruimtelijk effect. De bezoekers komen er niet alleen voor de campers, want er is ook genoeg te beleven. Er wordt door Niesmann+Bischoff gezorgd naast muziek ook gezorgd voor eten en drinken. Voor de gezelligheid zorgen de camperaars ongetwijfeld zelf. Er wordt een bont gezelschap verwacht. De open dagen van Niesmann+Bischoff worden doorgaans bezocht door camperaars uit Duitsland, Nederland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië en Zwitserland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel