Open Dagen Vrijheid Campers Urk

kampeerzaken.nlTraditie getrouw opent Vrijheid Campers op Urk ook dit jaar weer haar deuren voor iedereen die wat meer wil weten van een kampeerauto of caravan.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen rondsnuffelen in de nieuwe campers, de occasions bekijken of rondkijken in de shop.


 

Dit jaar is Vrijheid Campers officieel dealer geworden van het merk camper merk “Pilote”. Deze luxe kampeerauto’s onderscheiden zich van de Duitse merken met name in het interieur als de in en opbouw. Tijdens onze open dagen zijn er diverse nieuwe Pilote modellen te bezichtigen.

 

Wie liever eerst eens een camper wil huren kan kijken naar één van de maar liefst 15 verschillende modellen die vrijheid Campers in de verhuur heeft.

 

Wie de open dagen bezoekt dingt mee naar prijzen waaronder één week camperhuur. Alle nieuwe caravans hebben deze dagen een korting die oploopt tot ruim € 2.000,-. Daarnaast zijn er tal van acties op nieuwe en jong gebruikte kampeerauto’s.

 

De deuren van Vrijheid Campers staan tijdens de Open Dagen iedere dag open van 10:00 tot 18:00, op vrijdag tot 20:00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel