Opening seizoen bij Liemers Caravans

Liemers Caravans in Duiven opent het seizoen op zaterdag 16 en zondag 17 maart. Uiteraard met een hapje en een drankje en veel caravannieuws. En ook de kinderen worden niet vergeten.

kampeerzaken.nlDit jaar zijn er diverse demonstraties in samenwerking met de leveranciers:
De nieuwe 2013 modellen van de merken Knaus, Dethleffs en Caravelair worden gepresenteerd. Er is een voortentenshow met de nieuwste en meest courante modellen van Dorema.


 

Voor een matras op maat komt Maatwerkmatrassen met een mobiele slaapstudio langs, waarin u de diverse matrassen en oplegmatrassen kunt uitproberen. Er is een presentatie van diverse E&P hydraulische levelsystemen voor caravans en kampeerauto’s. BBA presenteert diverse nieuwe producten waaronder een revolutionair systeem voor het aftappen en reinigen van uw (drink)watersysteem in uw caravan en/of kampeerauto.

Dan is er nog de presentatie van de allernieuwste satellietsystemen van het merk Satenne, waaronder het zeer compacte SNIPE-systeem. Overal in Europa tv kijken met één druk op de knop. Ook zijn er diverse acties met movers, airco’s en overige kampeeraccessoires en diverse nieuwtjes. En tot slot zijn er verkoopacties op overjarige caravans met kortingen oplopend tot € 5000,-.

Meer informatie: www.liemerscaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel