Oppompbare Isabella Air Cirrus North 400 voortent

Isabella Air Cirrus North 400

Oppompbare Isabella Air Cirrus North 400 voortent

Wat nog niet zoveel mensen weten, is dat Isabella ook een collectie oppompbare voortenten heeft. Aan die collectie wordt dit seizoen de Cirrus North 400 voortent toegevoegd.

De Isabella Cirrus North heeft een klassiek Isabella design en is uiteraard vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voorts is hij voorzien van een nieuw IsaAir luchtsysteem.

Ademend Isacryl

De voor- en zijkanten van de Cirrus North zijn gemaakt het bekende Isacryl materiaal. Dit materiaal is volledig doorgekleurd. Hierdoor blijven de kleuren van de voortent heel lang mooi. Isacryl is niet alleen licht en robuust maar ook ademend. In combinatie met de grote horren in de zijkanten van de tent heeft de Cirrus North een prima binnenklimaat en weinig condensvorming.

De diepte van 275 cm zorgt, in combinatie met de volledig verticale wanden voor ruimte voor het hele gezin. Je kunt de voortent nog groter maken met een Air Annex aan zowel de rechter- als linkerzijde, waarmee je de oppervlakte van de tent kunt verdubbelen. Die Annex heeft een extra hoge opening in de zijkanten, zodat de Annex bijna een onderdeel van de tent zelf lijkt.

Oppompbaar

De Isabella Cirrus North 400 is oppompbaar. Je hoef dus geen stokken mee te nemen. Dankzij het slimme IsaAir luchtsysteem hoef je de tent maar op één plek op te pompen. Het modulaire luchtsysteem met ventielverbindingen tussen alle modules zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk een luchtbuis los kunt koppelen nadat je het verbindingsventiel naar de andere modules hebt dichtgedaan. Hierdoor kun je een luchtbuis vervangen terwijl de tent gewoon blijft staan.

De Isabella Cirrus North 400 heeft een grondmaat van 400 x 275 cm, weegt 35,5 kg en is geschikt voor caravanhoogtes tussen 242 en 255 cm.

Like dit artikel
Tweet dit artikel