Opus vouwwagen op Caravana

Opus, een nieuwe lichtgewicht vouwwagen

Opus, een nieuwe lichtgewicht vouwwagen

LEEUWARDEN – Op de Caravana zal de nieuwe Opus vouwwagen te zien zijn. De Opus is relatief nieuw en in Nederland alleen op een aantal kleinere beurzen getoond. Nu kan de Opus dus voor het eerst door het ‘grote’ publiek worden bewonderd.

De Opus is een lichtgewicht vouwwagen die ook door een kleine auto kan worden getrokken. De bijzondere constructie biedt de wagen veel ruimte.

Het lage profiel zorgt niet alleen voor goed zicht rondom, maar maakt het ook makkelijk om de nodige zaken bovenop de Opus mee te nemen. Detwee versterkte deksels en een universeel stellingsysteem bieden daar ook alle mogelijkheden voor. Je kunt er bijvoorbeeld boten of fietsen, kajaks, kano’s, kites, vliegers en zelfs twee motorfietsen op vervoeren. Dat maakt de Opus tot een vouwwagen die vooral de sportievere kampeerder aan zal spreken.

Toch biedt de Opus ook alle mogelijke comfort en luxe zodat ook de minder sportieven onder ons het naar hun zin zullen hebben in de wagen. Er is gekozen voor een slimme constructie waarbij aan beide uiteinden een boogvormige tent uitklapt. Daaronder is steeds ruimte voor een tweepersoons bed. In het midden van de wagen is dan een riante leefruimte beschikbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel