Opvouwbare BBQ van AceCamp

AceCamp Premium Small BBQ Grill

Opvouwbare BBQ van AceCamp

Bijna alle kampeerders weten wel dat kamperen absoluut geen kramperen hoeft te zijn, zeker niet op gebied van eten. Ook op de camping zijn veel kampeerders druk aan het kokkerellen en zitten ze vaak naar hartenlust te smikkelen.

Een compacte barbecue zoals de nieuwe inklapbare grill van het Amerikaanse merk AceCamp is dan een uitkomst. Hiermee kun je overal gemakkelijk BBQ’en, ook op de camping. De AceCamp Premium Small BBQ Grill is ontworpen met kamperen in gedachten, maar is natuurlijk ook gewoon thuis of tijdens de picknick te gebruiken.

RVS

Zoals je van een kwaliteitsbarbecue mag verwachten, is de Premium BBQ Grill vervaardigd van roestvaststaal. Het grillplatform kan in hoogte worden versteld. Hierdoor kan eten worden gegrilld, gekookt, gebraden of slechts warm worden gehouden. Daarnaast is de houtskoolhouder voorzien van een vuilvanger en ventilatie.

Eenvoudig mee te nemen

De AceCamp Premium BBQ onderscheidt van andere barbecues door het feit dat deze echt heel compact in te klappen is. Hierdoor kan de barbecue eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen.

Niet alleen voor kamperen

AceCamp Premium Small BBQ GrillOverigens is de Premium Small BBQ Grill niet alleen handig voor kampeerders. Het relatief lage gewicht, het gemak van transport/opbergen en de diverse andere eigenschappen maken de barbecue ideaal voor gebruik thuis. De AceCamp Premium Small BBQ Grill kost $ 129,99 en is vooralsnog alleen nog via webshops te verkrijgen. Er is ook een ‘Large’-versie maar die lijkt ons vanwege het formaat en gewicht wat minder interessant voor kampeerders.

Like dit artikel
Tweet dit artikel