Opvouwbare veldflessen van HideAway

HideAway drinkfles opvouwbaar siliconen

Opvouwbare veldflessen van HideAway

Opvouwbare drinkflessen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden bij minimalistische kampeerders. Deze bestonden vooral in de vorm van waterblazen. Hierdoor waren ze licht en gemakkelijk op te vouwen.

Maar deze waterblazen zijn vaak ook erg kwetsbaar. Het innovatieve merk HideAway kwam daarom met een eigen, unieke opvouwbare drinkfles.

Wat de drinkflessen van HideAway onderscheidt is het feit dat ze, in tegenstelling tot veel andere opvouwbare flessen of waterblazen, niet gemaakt zijn van een vrij kwetsbaar materiaal. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van zeer hoogwaardige siliconen. Hierdoor zijn deze flessen zo goed als onverwoestbaar. Dit maakt deze flessen bijzonder goed geschikt voor minimalistisch kamperen, fietskamperen en trektochten met de rugzak. De flessen van HideAway zijn allemaal op te vouwen tot een klein, compact pakketje die je gemakkelijk in je broekzak of rugzak steekt. Zo is een fles van 600 ml op te vouwen tot een pakketje van slechts 2,5 cm dikte. Er is ook een kleinere versie van 350 ml.

Lichtgewicht maar boordevol extra’s

De veldflessen van HideAway zijn niet alleen compact, maar ook erg licht. Verder zijn alle flessen gemakkelijk te gebruiken, voorzien van een drinktuit en compleet waterdicht. In tegenstelling tot veel andere kunststof drinkflessen hebben de drinkflessen van HideAway ook geen nare nasmaak. Bovendien mogen ze na thuiskomst in de vaatwasser. Sommige flessen zijn ook leverbaar met een opberghoesje. De opvouwbare drinkflessen van HideAway zijn in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar bij de gespecialiseerde buitensportzaken en zijn ook te bestellen via bijvoorbeeld Amazon

Like dit artikel
Tweet dit artikel