Echte oranjefans gaan kamperen

kampeerzaken.nlDe grootste Nederlandse vakantiesite Zoover.nl heeft de beoordelingen voor de verblijfsmogelijkheden voor het komende EK nader bekeken. Hieruit blijkt dat de meeste oranjefans liever op een camping dan in een hotel verblijven tijdens het EK. Zo zullen er duizenden Oranje supporters op de Oranjecampings in Zwitserland verblijven.
Eén van de Oranjecampings is Camping Manor Farm. Daar zullen een grote feesttent, DJ`s, optredens en diverse versieringen voor het ware Oranjegevoel zorgen en moeten de supporters het wat minder luxe sanitair maar voor lief nemen.
 
De beoordelingen voor deze camping lopen uiteen van ontevreden bezoekers tot zeer tevreden bezoekers: "Het sanitair is echt te triest voor woorden en aan vervanging toe" en "een goed verzorgde camping met genoeg faciliteiten, gelegen in een prachtige omgeving en met een hele vriendelijke eigenaresse".
Zo’n beoordeling is natuurlijk subjectief en sterk afhankelijk van hetgeen de persoon die de beoordeling schrijft gewend is. Iemand die normaal tijdens zijn vakanties in luxe hotels en resorts verblijft kan op een camping wel eens tot verrassingen komen te staan, terwijl mensen die regelmatig in de voormalige oostbloklanden hebben gekampeerd weer heel andere ervaringen hebben.
Bern scoort dikke 8
Volgens de bezoekers van Zoover is er naast het voetbal nog veel meer te beleven in de voor Nederland belangrijkste speelsteden Bern en Wenen.
Bern krijgt op Zoover een dikke 8: "Bern is een gezellige stad met vele winkeltjes, terrassen, kroegjes en cultuur."
Wenen scoort zelfs een 8,6 op Zoover. Men waardeert de bijzondere architectuur, de vele bezienswaardigheden en het drukke uitgaansleven.
Meer info: www.zoover.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel