Gasten Oranjecamping Zwitserland krijgen BOVAG-pechhulp

kampeerzaken.nlDe duizenden bezoekers van De Oranjecamping in Interlaken, Zwitserland, kunnen tijdens het EK voetbal onbezorgd van hun verblijf genieten. BOVAG richt op de camping namelijk een servicepunt in waar de gasten terecht kunnen in geval van pech met de auto, caravan, vouwwagen, camper of tweewieler. Een mobiele werkplaats en een team van BOVAG-monteurs zorgen voor een snelle oplossing.
De Oranjecamping slaat op vrijdag 6 juni haar kamp op aan de boorden van de Thunersee, op zo’n vijftig kilometer van Bern, waar het Nederlands Elftal haar drie groepswedstrijden afwerkt.
 
De kampeerders en het BOVAG-serviceteam blijven sowieso tot en met 18 juni, na de laatste groepswedstrijd tegen Roemenië, op deze locatie. De organisatie verwacht rondom elke wedstrijd zo’n 2.500 Nederlandse supporters op de camping, die op wedstrijddagen met drie speciale treinen naar Bern afreizen
Speciale gast
Twee jaar geleden, tijdens het wereldkampioenschap in Duitsland, was BOVAG ook al van de partij op De Oranjecamping. Ter plekke kregen de monteurs destijds zelfs de antieke dubbeldekker van supportersvereniging Oranjefans.nl weer aan de praat door de versnellingsbak in recordtempo te reviseren. Ook deze keer is BOVAG eventuele pechvogels van dienst en wel met een volledig uitgeruste serviceauto en een deskundig team van technici. Rondom de wedstrijd Nederland – Frankrijk op 13 juni zijn bovendien twintig gezinnen als speciale gast van BOVAG aanwezig op De Oranjecamping. Zij wonnen deze exclusieve prijs bij een van de deelnemende BOVAG-bedrijven tijdens de Nationale Kampeer & Caravan Dagen in april.
Zie ook www.oranjecamping.nl en www.bovag.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel