Ortlieb Shuttle: nieuw transportconcept voor op en aan de fiets

kampeerzaken.nlIn het verlengde van een eerdere uitbreiding van de succesvolle hardshell collectie van Ortlieb (de Office-Bag2 ontving een nominatie voor de Eurobike Award 2005) worden ook de uitrustingen en accessoires van de hardshell-trolley Shuttle-Bike van Ortlieb verder ontwikkeld.
 De Shuttle is een geheel nieuw transportconcept voor op en aan de fiets. Een waterdichte, lichtgewicht trolley, geschikt voor vakantie- en zakenreis inclusief adaptor voor montage in een handomdraai op de achterdrager.
Ideaal voor een fietsvakantie van hotel naar hotel. De speciale adapter (inclusief) biedt naast de Shuttle tevens ruimte voor andere bepakking als de Tour-Box en alle andere (Ortlieb) fietstassen. De luxe uitrusting van de Shuttle omvat o.a. een met cijferslot afsluitbare spa*censored*erdichte Tizip ritslsuiting, inschuifbaar handvat, extra handvat (zijkant), organiser, twee met ritsen afsluitbare binnenvakken en spanbanden voor het bijeenho
Naast de speciale inserts voor foto-apparatuur en zakelijke uitrusting is er nu ook een functioneel draagsysteem. Daarmee worden de gebruiksmogelijkheden voor deze koffers voor fiets, reis en zakelijk aanzienlijk uitgebreid.
Meer info op www.ortlieb.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel