Succesvol Outdoorfestival weer van start op 23 april

kampeerzaken.nlOp zondag 23 april gaat er, even buiten Almere op het stadslandgoed De Kemphaan, het sportieve Outdoorfestival voor de derde keer van start met een bijzondere buitenbeurs en een scala aan sprankelende, sportieve activiteiten.
Op het stadslandgoed De Kemphaan speelt zich op 23 april het sprankelende Outdoorfestival af. Deze bijzondere buitenbeurs biedt de bezoekers een keur aan sportief vermaak variërend van het kijken naar diverse adventure races tot het banjeren over de beurs voor buitensportartikelen en het sportief meedoen aan de opgestelde Adventure Route, een keur van uitdagende outdooractiviteiten. Het Outdoorfestival is een initiatief van de gemeente Almere en duurt van 06.00 uur tot 18.00 uur.
 De toegang en het parkeren is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het festival wordt gesponsord door de gemeente Almere en de Stichting Stadspromotie Almere. Zie ook www.outdoorfestival.nl
Het Outdoorfestival op zondag 23 april gaat al vroeg van start. Om 06.00 staat de boswachter van Staatsbosbeheer klaar om met u een wandeling te gaan maken over het prachtige Stadslandgoed. Om 10.00 uur gaat de Outdoorbeurs voor het publiek open.
Op de Outdoorbeurs staan diverse buitensportbedrijven, aanbieders van zeer speciale lichtgewicht tenten, bijzondere fietsen, adventure vakantiereizen, speciale wandelvakantie-aanbieders, aanbieders van adventures races, teambuilders.
De Adventure Route kan vrijwel gratis gevolgd worden. Vele zeer uitdagende en sportieve buitensportattracties staan opgesteld zoals een kanobaan, een klimmuur, pijl en boog schieten, Paintball wedstrijd en vele, vele andere uitdagingen.
Het Outdoorfestival Almere is op zondag 23 april van 06.00 uur tot 18.00 uur en wordt gehouden op het Stadslandgoed De Kemphaan even buiten Almere. Zie ook www.outdoorfestival.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel