Nieuwe voortenten van Outdoor Revolution

Outdoor Revolution Evora voortent

Nieuwe Evora voortenten van Outdoor Revolution

De Britse voortentenproducent Outdoor Revolution introduceert de nieuwe Evora-serie. De voortenten uit deze serie hebben naar eigen zeggen het snelste oppompsysteem dat momenteel verkrijgbaar is.

De nieuwe Evora-deeltenten zijn bovendien vervaardigd van het zogenaamde Pro.Climate doek, waardoor deze tenten bij uitstek geschikt zijn voor de wat warmere klimaten.

Uitvoeringen

Outdoor Revolution biedt de tenten aan in 2 formaten: de Evora 260 en de 390. De eerste is 260 cm breed en heeft 2 luchtkokers van 10 cm doorsnede, de andere is 390 cm breed en heeft 4 kokers van 8cm doorsnede. De diepte van beide voortenten is 280 cm.

Pro.Climate doek

Het Pro.Climate doek van Outdoor Revolution is vervaardigd van kunststof en lijkt erg op het zogenaamde polycotton. Het is niet alleen bijzonder goed waterdicht, maar ook duurzaam, makkelijk schoon te houden en ventileert uitstekend.

De tenten kunnen rondom geheel worden geopend en worden geleverd met getinte vensters, muskietengaasdeuren, stabiele stormlijnen, haringen en een Dual-Action handpomp. De adviesprijs bedraagt 1099 resp. 1249 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel