Outdoorjas voor Nederlands klimaat

Fjällräven Räven Jacket

Fjällräven heeft het bekende Räven Jacket vernieuwd

ÖRNSKÖLDSVIK – Het nieuwe Räven Jacket van Fjällräven is een behaaglijke jas die je iedere dag, bij weer of geen weer, kunt dragen. Je kunt de jas, afhankelijk van het seizoen, met de bekende Greenland Wax behandelen om niet alleen de wind- en waterbestendigheid maar ook de duurzaamheid en levensduur van de jas te verbeteren.

Gebruik je minder wax dan biedt het Räven Jacket weer maximale ventilatie. In Nederland regent het een stuk minder vaak dan we denken, zodat je de capuchon, die is gemaakt van polyamide en biologisch katoen, dan in de kraag kunt rollen.

Oorspronkelijk dateert het Räven Jacket al uit 1970. Fjällräven heeft er nu een nieuwe versie van ontwikkeld, die verkrijgbaar is in een heren- en damesvariant, beide gemaakt van G-1000 Eco (samengesteld uit gerecycled polyester en biologisch katoen).

De speciale plooien op de schouders en bij de ellebogen zorgen voor een uitstekende bewegingsvrijheid, de trekkoorden in de taille en de onderrand zorgen op hun beurt voor een prima pasvorm. In de grote borstzakken kun je aan spullen die je dicht bij de hand wilt hebben kwijt. Meer naar onderen op de jas zitten nog 2 grote zakken met plooien en extra openingen aan de zijkanten.

Fjällräven Räven Jacket colors 2015Het Fjällräven Räven Jacket is verkrijgbaar bij de bij de betere buitensportspecialist en heeft een advieswinkelprijs van € 229,95. De herenuitvoering van het Räven Jacket is verkrijgbaar in Green, Sand, Uncle Blue en Dark Navy terwijl de dames kunnen kiezen uit Green, Sand, Uncle Blue en Deep Red.

Like dit artikel
Tweet dit artikel