Nieuws en informatie over buitensport

kampeerzaken.nlHet heeft even geduurd, maar nu is het zover, OutdoorMania.nl is definitief van start gegaan. www.OutdoorMania.nl gaat buitenmensen een schat aan nieuws, informatie en inspiratie bieden, niet alleen op het gebied van de meer ‘avontuurlijke’ takken van buitensport, maar ook over een leuke wandeling of fietstocht op de Veluwe, een cursus Nordic Walking in de Waterleidingduinen, of kanoën op de Berkel.
Vooral op het gebied van de meer ‘bereikbare’ buitensporten ontbreekt het hier en daar namelijk aan voldoende informatie, in die behoefte zal www.OutdoorMania.nl dus gaan voorzien.
 Olivier Oost zal de redactie voor OutdoorMania gaan verzorgen, u zult hem dus op diverse evenementen tegen het lijf kunnen lopen.
Nieuws en informatie over buitensporten staat dus niet alleen op KampeerZaken.nl maar vooral ook op www.OutdoorMania.nl.
Verder zult u zien dat de opmaak van OutdoorMania.nl nogal afwijkt van Kampeerzaken.nl en haar reeds bestaande zusje www.Watersporters.info, welnu, ook deze sites zullen binnenkort een nieuw ‘smoeltje’ krijgen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel