Outwell Hartford 8SA: grote gezinstent in gelimiteerde oplage

Outwell Hartford 8SA gezinstent

Outwell Hartford 8SA: grote gezinstent in gelimiteerde oplage

ZOETERMEER – De Deense tentenproducent Outwell lanceerde een speciale editie van de Hartford, de bekende oppompbare tunneltent. Dit model, de Hartford 8SA, wordt in beperkt oplage gemaakt en biedt maar liefst acht slaapplaatsen.

Hiermee is de tent dus ook uitermate geschikt voor grote gezinnen. Evengoed is de tent heel gemakkelijk op te zetten.

Dat kan dankzij drie Outwell Advanced Air Tube Systems. Deze maken het mogelijk om de tent in drie verschillende delen op te pompen. Ieder deel beschikt over een eigen One-go-systeem dat e steeds maar via één ventiel hoeft op te pompen. Dat kan met de bijgeleverde handmatige pomp met een hoge capaciteit, of met de optionele elektrische pomp. Evengoed is ook deze grote tent hiermee relatief eenvoudig op te pompen en op te zetten.

De Hartford 8SA heeft een grote, centrale woonruimte met een achteringang met twee deuren en een grote voorruimte, perfect als opbergruimte of om er te koken. Aansluitend is de tent aanweeszijden voorzien van de nieuwste “Royal Master Bedrooms” die zijn ontworpen om veel (hoofd)ruimte te bieden, zodat er naast de slaapplaatsen genoeg ruimte is voor bagage of wat meubeltjes. Het slaapgedeelte is ook voorzien van een kabelpoort zodat er ook elektriciteit worden gebruikt voor verlichting, tablets, telefoons en dergelijke. Bovendien bevat zo’n Royal Master Bedroom ook een nieuwe thermisch reflecterende coating aan de buitenkant boven de binnentent om de temperatuur te helpen regelen. Samen met het lichtbeperkende nachthemelplafond bevordert dit een goede nachtrust. De gazen achterpanelen in de tent bieden toegang tot het Rear Ventilation System. Wie de slaapgedeelten bij de woonruimte wil betrekken, kan één kant van het slaapgedeelte oprollen.

Outwell heeft de Hartford 8SA getest bij windkracht 10 dus je kunt er van uitgaan dat hij tegen een stootje kan. Dankzij de hydrostatische zuil van 6000 mm van het speciaal ontwikkelde polyesterdoek met getapete naden is de tent ook uitstekend waterdicht.

Meer informatie over de Outwell Hartford 8SA tent kun je krijgen bij de Outwell dealers, en natuurlijk op de website van Outwell.

Like dit artikel
Tweet dit artikel