Outwell introduceert Nigthhawk 4SA en Phantom 5SA

Outwell Nigthhawk 4S

Outwell introduceert Nigthhawk 4SA en Phantom 5SA

De Deense tentenproducent Outwell breidt haar lijn ‘Smart Air Polyester’ tenten verder uit met een 4- en 5-persoons tent. Zoals de naam van de serie al doet vermoeden betreft het oppompbare tenten.

Ze zijn volgens Outwell aerodynamische gevormd en robuust genoeg om ook een stevige storm te kunnen weerstaan.

Outwell Phantom 5SA tentDoor het oppompbare principe en het Outwell Easy Pegging System zijn beide modellen snel op te zetten. De scheerlijnen zijn fluoriscerend uitgevoerd zodat je er in het donker niet zo snel over zult struikelen. De D-vormige openingen zorgen ervoor dat je de tenten gemakkelijk in en uit kunt. Outwell maakt de tenten uit de Smart Air Polyester-serie van Outtex 6000 polyester. Materiaal dat er niet alleen goed uitziet maar naar eigen zeggen ook extreem robuust is. Het materiaal is bovendien licht van gewicht, droogt snel en is ook makkelijk schoon te maken.

De 4-persoons tent is de Nigthhawk 4SA. Deze beschikt ook over een ingang aan de zijkant, die ook bij regen geopend kan worden. De Phantom 5SA is geschikt voor 5 personen en heeft een extra diepe luifel die de ingang beschermt tegen zon en regen. Wie meer ruimte wil, kan zowel de Nighthawk als de Phantom uitbreiden met een extra voorruimte. De Nighthawk 4SA  heeft een adviesprijs van 1300 euro, de voorruimte 800 euro. De adviesprijzen van de Phantom 5SA en de bijpassende voorruimte bedragen respectievelijk 1900 euro en 870 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel