Outwell Lakecrest bustent voor buscampers

Outwell Lakecrest bustent

Outwell Lakecrest bustent voor buscampers

De Deense kampeerspecialist Outwell introduceert voor komend kampeerseizoen de nieuwe Active-collectie voor campers. Deze biedt camperaars veel extra ruimte met onder anderen twee vrijstaande voortenten, een flexibele luifel en een set zijwanden.

Een van die voortenten is de Lakecrest. Deze is met name bedoeld voor de wat kleinere buscampers. Met deze vrijstaande bustent kun je heel eenvoudig een stuk meer leefruimte realiseren.

Compact en licht

Bagageruimte is een kritisch punt in de kleinere buscampers. Genoeg spullen om mee te nemen, maar de bergruimte is vaak maar beperkt. De Outwell Lakecrest is ingepakt gelukkig behoorlijk compact (62 x 31 x 31 cm). Ook het gewicht is vrij laag (11,1 kg) dankzij het gebruik van aluminium stokken.

Gemakkelijk op te zetten

Outwell Lakecrest bustent Uiteraard is ook deze bustent uitgerust met nieuwe en bekende Outwell innovaties zoals het HookTrack System, het Easy Pegging System en het Guyline Retainer System. Deze maken het kamperen niet alleen comfortabeler en gemakkelijker maar ook veiliger. De ruime, veelzijdige Outwell Lakecrest heeft flexibele aansluitmogelijkheden voor bestelwagens met een goothoogte van 175 tot 200 cm. Het opzetten wordt vergemakkelijkt met hulzen en clips voor met kleuren gecodeerde stokken.

Veelzijdig

Door het wegrollen van het frontpaneel en het verwijderen van het grondzeil kun je de Lakecrest ook als een royaal bemeten luifel met een grondvlak van 320 x 235 cm gebruiken. De voorwand, met 2-wegs rits en deur, is voorzien van een gaaspaneel en getinte ramen. Gecombineerd met de gaaspanelen in de zijramen biedt de Outwell Lakecrest meer dan voldoende licht en ventilatie. Alle ramen zijn voorzien van aanritsbare gordijnen. De dubbele zijdeuren – met tochtprofiel – zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de camper.

Like dit artikel
Tweet dit artikel