Outwell Milestone Pace Air oppompbare voortent

Outwell Milestone Pace Air oppompbare voortent

Outwell Milestone Pace Air oppompbare voortent

De Deense kampeerspecialist Outwell breidt haar programma oppompbare voortenten voor campers uit tot maar liefst acht modellen.

De Smart Air Touring collectie wordt namelijk uitgebreid met vier nieuwe Milestone-modellen. Dankzij het Outwell Link Access Zone Systeem bieden al deze voortenten een naadloze aansluiting op de buscamper.

Een van de nieuwe voortenten van Outwell is de Milestone Pace Air. Deze is ook met glasfiber stokken verkrijgbaar maar de oppompbare ‘Air’-uitvoering is vanwege het opzetgemak uiteraard veel interessanter voor camperaars. Dankzij het oppompbare principe is deze namelijk razendsnel en eenvoudig op te zetten. De voortent is bovendien vrijstaand. Je kunt hem, als je met de buscamper een dagje wilt gaan toeren of boodschappen gaat doen, dus gewoon op de camping laten staan. De tent is rondom voorzien van vensters. Bij mooi weer kan de voorzijde worden weggenomen. Een meshpaneel houdt dan de vliegen, muggen en ander ongedierte tegen. Dankzij de kleine luifel is de ingang aan de voorzijde beschermd tegen inregenen.

Ruimte voor twee

De woonruimte van de bustent is 300 cm diep en 280 cm breed. Daarmee biedt de tent voldoende ruimte voor twee personen. Je kunt de tent, als je je hem als slaaptent wilt gebruiken, optioneel ook voorzien van een binnentent. Outwell geeft op dat de Milestone Pace Air 16,2 kilo weegt en ingepakt 85 x 35 x 35 cm meet. De adviesprijs van de Outwell Milestone Pace Air bedraagt 850 euro maar hij is bij diverse webshops verkrijgbaar voor ongeveer 680 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel