Outwell Regent Collection familietenten met ‘nat’ compartiment

Outwell Regent Collection familietenten

Outwell Regent Collection familietenten met ‘nat’ compartiment

Outwell, de Deense leverancier die we in Nederland vooral van het grote assortimenten lichtgewicht- en familietenten kennen, introduceert een nieuwe serie familietenten met de naam Regent Collection.

De nieuwe serie bestaat vooralsnog uit drie modellen, die geschikt zijn voor vier tot zes personen. Alle drie de modellen hebben drie compartimenten: een ‘natte’ ruimte wat in feite het voorste stuk van het woongedeelte is, het woongedeelte zelf en het slaapgedeelte. Verder hebben ze een bovengemiddelde stahoogte, twee ingangen en veel gebruiksmogelijkheden.

Drie compartimenten

Die drie compartimenten zijn van elkaar gescheiden door zogenaamde Quick & Quiet Access-deuren. Deze deuren die Outwell sinds een tijdje ook in enkele andere tenten toepast, kun je dankzij een magneetsluiting moeiteloos en geruisloos openen en sluiten.

Licht in overvloed

Doordat de tenten veel ramen hebben, is er daglicht in overvloed. Je kunt de hoeveelheid daglicht prima regelen door de gordijnen open of dicht te ritsen. Wie een lampje op wil hangen, kan dat heel eenvoudig doen door middel van het handige Hooktrack systeem.

Outtex Airtech

Alle tenten van de Regent Collection van Outwell hebben robuuste stalen stokken. Voor het tentdoek gebruikt Outwell het bekende Outtex Airtech, een ademend polykatoen met een waterafstotende coating. Het donkergroene en beige tentdoek zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Drie modellen

De Regent Collection bestaat uit drie modellen:

Type Personen Prijs Gewicht
Yosemite Lake 4TC 4 € 1.779,95 45,0 kg
Yosemite Lake 5TC 5 € 2.049,95 55,6 kg
Yosemite Lake 6TC 6 € 2.219,95 61,9 kg

De Yosemite Lake 4TC heeft twee slaapcabines. Deze zijn ieder 1,40 meter breed. De twee slaapcabines van de Lake 5TC zijn deels wat breder. De ene is namelijk 1,80 breed, de andere 1,40 meter breed. De Yosemite Lake 5TC is de grootste tent uit de Regent Collection en heeft drie slaapcabines. Ook hier zijn de maten weer anders. Deze tent heeft een slaapcabine van 1,40 m breed en twee cabines van 1,20 meter breed. Ze zijn met 2,20 m iets dieper dan die van de twee kleinere modellen. De slaapcabines van de Yosemite Lake-modellen zijn verduisterd voor een optimale nachtrust.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel