Outwell Touring Canopy: snelle luifel voor caravan of camper

Outwell Touring Canopy

Outwell Touring Canopy

De Touring Canopy van Outwell is een universele luifel geschikt voor zowel campers als caravans. Dankzij de universele pasvorm past deze luifel op haast elke camper of caravan.

Deze luifel van Outwell heeft grote zijpanelen met ramen en is erg diep. Hierdoor is de luifel erg ruim en biedt hij veel bescherming tegen weer en wind

Wat vooral een voordeel is van de Touring Canopy, is dat deze overal hoog genoeg is om rechtop te kunnen staan. De hoogte is overigens verstelbaar: met de regelwiggen pas je de hoogte van de luifel aan aan de hoogte van de caravan of camper. De hoogte is te verstellen van 240 cm tot 300 cm. Je bevestigt de Touring Canopy via de railstang gemakkelijk aan je caravan of camper.

Snel op te zetten luifel

Dankzij de ruimte en de verzegelde naden biedt de Touring Canopy veel bescherming tegen de elementen. De tent wordt geleverd met stalen stokken en weegt in totaal 6,5 kilo. De scheerlijnen (in neonkleuren) zitten bij levering al vast aan de luifel. Hierdoor staat de luifel snel en is die ook gemakkelijk af te breken. Verder zijn de ramen in de zijwanden van de luifel getint. De Touring Canopy is verkrijgbaar in drie maten die ook een verschillende hoogte hebben: M, L en XL. Maat M heeft een hoogte die ook op caravans zou moeten passen. De drie maten hebben een adviesprijs van 200, 250 en 300 euro. De verzending is bij Outwell gratis maar je kunt de luifel ook bij veel camperdealers en kampeerwinkels kopen of bestellen..

Like dit artikel
Tweet dit artikel