Overal koffie zetten met compacte koffiemolen en herbruikbaar filter

Overal koffie zetten met compacte koffiemolen en herbruikbaar filter

Overal koffie zetten met compacte koffiemolen en herbruikbaar filter

Ook op vakantie willen we natuurlijk genieten van lekkere koffie. Veel caravanners en camperaars nemen daarom een koffiezetapparaat mee, of zelfs een Senseo of iets dergelijks.

Maar het kan ook zonder al dat onnodige afval van koffiecups, pads of filterzakjes. Dat kan als je gebruik maakt van verse koffiebonen, een koffiemolen en een herbruikbaar filter. Die zijn er ook voor op de camping.

Met de compacte, robuuste Robusta koffiemolen van Rubytec kun je overal je koffiebonen malen. Via het herbruikbare Drip koffiefilter zet je daarna in een handomdraai een heerlijke verse kop koffie. En die koffie kun je zetten zonder overbodig afval. Zo is je koffie niet alleen goed van smaak maar ook beter voor het milieu.

Rubytec Robusta Portable Coffee Grinder

Deze compacte koffiemolen is gemaakt van een combinatie van stevig kunststof en RVS. Daardoor is hij robuust en kan hij dus tegen een stootje. Er past ongeveer 15 gram aan koffiebonen in, precies genoeg voor een heerlijke kop of mok koffie, zoals in de Rubytec Bigshot. Niet geheel toevallig past de Robusta koffiemolen samen met de Drip koffiefilter perfect in een Rubytec Bigshot mok. Zo kun je beiden gemakkelijk samen transporteren.

Drip Stainless Steel Coffee Filter

Het herbruikbare koffiefilter is gemaakt van een ultrafijn mesh. Het past precies bovenop een Rubytec Bigshot maar kan ook prima op een andere mok of kopje. Het Drip Stainless Steel Coffee Filter is extra duurzaam omdat het herbruikbaar is. Je hoeft dus niet na elke kop koffiepauze weer een nieuw filterzakje te gebruiken. Je kunt het filter na thuiskomst zonder problemen in de vaatwasser plaatsen om het volledig te reinigen. Het filter kan ook uiteraard gewoon op de camping worden afgewassen, of in de natuur worden schoongespoeld met een beetje stromend water.

Coffee Time cadeaubox

Speciaal voor koffieliefhebbers heeft Rubytec ook een complete cadeaubox samengesteld. De Coffee Time cadeauboxbox bestaat uit een mooie Bigshot thermosdrinkbeker, Robusta koffiemolen en het Drip koffiefilter. Het geheel wordt aangevuld met een klein zakje koffiebonen en een praktische handleiding. Het ideale geschenk voor koffieliefhebbers die ook in de buitenlucht niet verstoken willen zijn van een heerlijke, verse gezette kop koffie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel