Owomo transformeert Euroboxen tot eenvoudige camperinrichting en nog veel meer

Owomo transformeert Euroboxen tot eenvoudige camperinrichting en nog veel meer

Owomo transformeert Euroboxen tot eenvoudige camperinrichting en nog veel meer

Wie zelf een busje naar camper om wil bouwen zal ongetwijfeld ontdekt hebben dat dat een enorme klus is. Als het alleen om een tijdelijke oplossing gaat voor tijdens de vakanties, kun je waarschijnlijk volstaan met de zogenaamde campermodules.

Met deze modules, die voor verschillende bestelwagens verkrijgbaar zijn, kun je relatief eenvoudig een eenvoudige camperinrichting in een busje monteren. Maar die modules zijn – het gaat immers om speciale, op maat gemaakte modules – behoorlijk kostbaar. Als alternatief biedt Owomo een slimme en innovatieve oplossing met hun mogelijkheid om standaard Euroboxen met elkaar te koppelen om zo een eenvoudige camperinrichting samen te stellen.

De magie van een modulair concept

De kern van het Owomo-systeem zit in slimme multiplex panelen die op de randen van Euroboxen worden gemonteerd. Die Euroboxen zijn min of meer de standaard kunststof opbergkratten die door veel bedrijven worden gebruikt. Je kunt die op hele vele plekken kopen, zelfs bij enkele bouwmarkten, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, en ook met een vakverdeling of deksel.

Owomo transformeert Euroboxen tot eenvoudige camperinrichting en nog veel meer

De panelen van Owomo toveren de E1, E2 en E3 Euronorm Euroboxen, die een oppervlakte van 60 x 40 cm hebben, om tot diverse meubelstukken. Stapel ze tot een comfortabel bed, koppel ze tot een handige tafel of creëer een complete keuken – de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Omdat het om houten panelen gaat kun je die, als je wilt, zelf nog in een kleur naar keus schilderen zodat ze nog beter passen bij de kleur van het basisvoertuig en de kunststof Euroboxen.

De mogelijkheden met die Euroboxen zijn dankzij de slimme panelen van Owomo bijna eindeloos. Of het nu om extra zitplekken gaat (dan wel zonder gordels), een hoge kast, een bed, een handig bureau of een compact keukenblokje, bijna alles is mogelijk. Doordat de Euroboxen in verschillende formaten verkrijgbaar zijn, kun je die samengestelde meubels ook zo veel mogelijk op maat voor jouw kampeervoertuig maken. Er zijn inmiddels ook steunen voor rugleuningen en speciale opvouwbare matrassen van onder anderen Optima Schlafsysteme voor de Owomo-meubels verkrijgbaar.

Omdat deze ‘Owomo-modules’ niet alleen als basis voor de modulaire meubels fungeren maar ook gewoon als opbergruimte dienen, kun je een behoorlijk efficiënte camperinrichting creëren. Alles binnen handbereik en netjes opgeborgen wanneer je het niet gebruikt. Bovendien kun je jouw inrichting ook onderweg nog aanpassen en ook buiten de camper gebruiken.

Betaalbaar en veelzijdig

In vergelijking met traditionele camperinrichting is de combinatie van Euroboxen en Owomo-panelen een stuk betaalbaarder. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor budgetbewuste kampeerders die toch willen genieten van een comfortabele en flexibele inrichting. Er wordt hier en daar gezegd dat je voor ongeveer 500 euro al een heel aardige camperinrichting kunt samenstellen.

Met Owomo creëer je niet alleen een betaalbare en veelzijdige camperinrichting die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. De modules zijn ook eenvoudig te installeren en te gebruiken, en je kunt de Euroboxen als je jouw busje niet als camper gebruikt ook netjes in de schuur, garage of berging opstapelen. Dan zijn de kampeerspullen netjes opgeborgen en weer snel klaar voor gebruik.

Like dit artikel
Tweet dit artikel