Campspace presenteert de leukste kampeerplekken voor Pasen

Campspace presenteert de leukste kampeerplekken

Campspace presenteert de leukste kampeerplekken voor het Paasweekend

Campspace.com is een online platform dat kampeerders en grondeigenaren samenbrengt, waardoor unieke en bijzondere kampeerervaringen mogelijk worden gemaakt. Op de website van Campspace kunnen kampeerders bijzondere locaties vinden, variërend van achtertuinen tot afgelegen natuurgebieden.

Kampeerders kunnen daar hun tent opzetten, in hun eigen camper overnachten of in een heel bijzondere of glamping-accommodatie verblijven. Omdat Campspace op die manier duurzaam toerisme stimuleert, zegt Campspace.com het meest duurzame platform voor overnachtingen in de natuur te zijn.

Reconnect Outside

De missie van Campspace is ‘Reconnect Outside’. Reizigers kunnen ‘reconnecten’ (verbinden) met zichzelf, maar ook met hun reisgenoten, met de lokale verhuurder én met de omgeving.

Paasactie

Om kampeerders kennis te laten maken met Campspace.com, heeft het platform een overzicht beschikbaar gesteld waarin de leukste Nederlandse en Belgische campspaces voor tijdens het Paasweekend worden voorgesteld. Dit zijn de voorgestelde campspaces:

Back to nature (bij de Brouwersdam)

Een voormalige natuurcamping die alle ruimte biedt, veel bomen heeft, met vogels in overvloed en de mogelijkheid om herten te spotten! Het kampeerterrein is gelegen op slechts 10 minuten van het bekende strand en surfspot “De Brouwersdam” en op loopafstand van het Grevelingenmeer.

VeTu DeBo (in de buurt van de Blankaart)

Op deze grote kampeerweide slaap je tussen de bomen, en word je vergezeld door hazen, konijnen en fazanten. Een geweldige uitvalsbasis voor tal van uitstapjes naar de kust, het natuurreservaat de Blankaart en het nabijgelegen stadje Diksmuide.

Landgoed met zwemvijver en vuurplaatsen (in de Achterhoek)

Een natuurlijk gelegen minicamping op een landgoed. Met veel ruime en privé gelegen plekjes om lekker te vertoeven. Het landgoed ligt in het buitengebied van het plaatsje Toldijk (gemeente Bronckhorst) tussen de Hanzesteden Zutphen en Doesburg.

Back-to-basic kamperen met sauna (bij de Biesbosch)

Kamperen in back-to-basic achtertuin van 1 hectare, bestaande uit een grote diversiteit aan vegetatie en bebossing. Je bent welkom met je tent, kleine camperbus of daktent! Je kan ook in onze eigen VW camperbus overnachten, voorzien van alle gemakken.

Rustig campererf met zwemvijver (Zeeuws-Vlaanderen)

Een rustige plek voor je camper om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Midden in de polder en toch goed bereikbaar. De kust met ruime en rustige stranden is niet ver weg en de Vlaamse steden Brugge, Gent en Antwerpen liggen om de hoek.

Roeien, bbq-en, fietsen en ontspannen op kleine natuurcamping (Groene Hart)

Kleinschalige natuurcamping in het Rietveld bij Hazerswoude-dorp, in een typisch Hollands landschap. Hier vind je groene polderweilanden, molens, vaarten en veel watervogels. De camping is omringd door vaarten. Er zijn roeibootjes en fietsen om de omgeving vanaf het water of de weg te ontdekken.

Kamperen vlak bij de kust (Noord-Holland)

Relax tussen de dieren vlak bij de Noord-Hollandse kust en het strand. De kampeerplekken bevinden zich achter de manege, waar je paardrijlessen kunt volgen. Perfect voor strandwandelaars, ruiters, fietsers en natuurliefhebbers.

Primitief kamperen met een verrassende twist (aan de Lek)

Rustige minicamping met ruime tuin, een boomgaard en een bescheiden stukje bos aan de Lek, tussen Utrecht en Rotterdam, in een omgeving die wordt gekenmerkt door weilanden met koeien, boerderijen, rivieren, dijken, sloten, molens, wilgen, ooievaars en slaperige dorpjes.

Wacht u bekke (Vlaams Gewest)

Een weiland dat door particulieren ter beschikking wordt gesteld voor kampeerders. Landelijk gelegen in het mooie Wachtebeke, op de grens van Nederland en België. De perfecte plek om te genieten van de mooie natuur. Je kunt hier verblijven met je eigen tent, camperbus of caravan, of verblijven in de Defender met daktent, glamping tent of retrocaravan.

Duurzaam overnachten in de natuur

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder, kleinschalige natuurcampings tot bijzondere hutten in het bos. Zo maakt Campspace.com, samen met haar hosts, buiten zijn aantrekkelijker, laagdrempeliger en persoonlijk. Grond- en tuineigenaren kunnen hun ruimte verhuren en zo extra inkomsten genereren. Campspace bevordert duurzaam en kleinschalig kamperen, waardoor mensen meer in contact komen met de natuur en lokale gemeenschappen. Het platform pretendeert gebruiksvriendelijk te zijn wil een veilige en vertrouwde omgeving voor zowel verhuurders als kampeerders creëren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel