Paasshows bij Nederlandse caravan- en camperbedrijven

Paasshow Bruggink Caravans  Campers

Dit weekend zijn er verschillende Paasshows

ZOETERMEER – Kom dit weekend geen eieren, maar caravans en campers zoeken. Wat is er bij de Nederlandse caravan- en camperbedrijven zoal te beleven op vrijdag 18, zaterdag 19 april en Tweede Paasdag (21 april 2014)?

Het is lente: de campings gaan weer open. Caravans komen uit de stalling en de camper staat weer op de oprit… Dit weekend is er bij verschillende Bovag kampeerbedrijven van alles te doen. Kampeerzaken.nl brengt de meest ludieke acties voor het voetlicht.

Paaseieren zoeken bij Caravan Centrum Waterland

Zoek en vind tijdens dit Paasweekend de eieren bij Caravan Centrum Waterland en pak een korting van minimaal 20% op geselecteerde producten. Klantenpashouders krijgen tijdens het Paasweekend 15% korting op vele artikelen in de campingshop bovenin de winkel. De klantenpas is in de shop aan te vragen, de korting is direct geldig.

Campers zoeken bij Swart

Bij Swart Campers kun je tijdens de paasdagen gezellig ‘campers zoeken’ in de showroom. Het Wijckelse bedrijf heeft een aantal leuke acties in petto, ook op accessoires.

Ei-Pad-actie in Barneveld

De Gelderse Caravan Centrale in Barneveld  verwelkomt bezoekers met een stukje paasbrood op Tweede Paasdag. Waarschijnlijk zal er flink wat paasbrood besteld moet worden, want de ei-Pad-actie van de Gelderse Caravan Centrale gaat vast veel mensen trekken. Wie alleen komt voor een stukje stol maakt kans op een dinerbon voor twee personen ter waarde van €100,-. Heerlijk actie! Maar wie overgaat tot aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper, krijgt een handige tablet naar keuze ter waarde van €400,- cadeau. Da’s niet te versmaden, toch?

Vele extra’s bij Schippercaravans

Bij Schippercaravans in Echt, dealer van LMC, TEC caravans en Jamet vouwwagens, zijn het vooral de vele extra’s bij aankoop van een nieuwe of gebruikte caravan. Denk aan een kampeercheque, een kampeerpakket en korting op onderhoud. Op een gebruikte camper zit een gratis afleverbeurt. Bij een TEC caravan (2013) krijg je korting op luifel of voortent. Bij de showroommodellen van LMC (2014) kun je kiezen voor korting of een gratis voortent. Jamet vouwwagens (2013) worden geleverd met een accessoirepakket en een inritsbaar grondzeil cadeau. Movers gaan van de hand tegen stuntprijzen.

240 occasions bij Bruggink

Bruggink Caravans & Campers heeft twee filialen. In Borculo is het (paas)eitje van de Knaus Tabbert groep, de T@b, te bezichtigen. Naast de vele andere modellen van Knaus is ook Eriba ruimschoots vertegenwoordigd. Meer belangstelling voor een camper? Dan heeft Bruggink de keus uit verschillende nieuwe campers van Carthago of Knaus. Daarnaast heeft Bruggink een ruim aanbod in caravan en camper occasions, in totaal zo’n 180 stuks. In het filiaal in Almelo kun je terecht voor nieuwe campers van Hymer, en maar liefst 60 camper occasions.

Primeurs bij Meerbeek

Ook bij Meerbeek in Doetinchem ben je wel even zoet. De Paasshow van Meerbeek brengt een vijftal primeurs, inclusief de winnaar van de verkiezing Caravan van Jaar 2014: de Adria Altea. Ook in première gaan de Adria Astella Glam 563 PU, de Bürstner Aviano 728 G een camper met twee enkele bedden en een grote garage, de Swift Conqueror 565 en ten slotte de LMC Cruiser T 663 Spring Edition (alles modeljaar 2014). Daarnaast heeft het bedrijf meer dan 110 nieuwe modellen van Adria,  Bürstner, Fendt,  Hobby TEC, LMC, Sprite, Swift Caravans & Campers klaarstaan voor bezichtiging. Wie tijdens de Paasshow een nieuwe caravan of camper koopt heeft de keuze uit drie cadeau: een campingtafelset, een huishoudpakket of een navigatiesysteem voor de vakantie bestemming. En als strik om het Paasei heeft Meerbeek de hele maand april een caravanmover in de aanbieding.

Cor Olie Limited Edition

Cor Olie viert dit jaar het vijftigjarig bestaan en speciaal daarvoor heeft het kampeercentrum uit Bergschenhoek een jubileummodel samengesteld: de LMC Musica 470E Cor Olie Limited Edition 2014 die op tweede Paasdag in de showroom te bezichtigen is.

Taxatie bij Van Duinkerken

Het hele weekend kun je bij Van Duinkerken in Amersfoort paaseieren zoeken. Met de gevonden eieren profiteer je van aantrekkelijke voorjaarskortingen op kleding, sportartikelen, outdoor-producten en kampeerartikelen. Ondertussen kun je je caravan gratis laten taxeren.

Caravanbedrijf van het Jaar 2014

Last but not least de Paashow van Holiday Sport in Lochem. Komend weekend viert de winnaar van de verkiezing Caravanbedrijf van het Jaar 2014 niet alleen dit heugelijke feit, maar tegelijk het 30-jarig bestaan. Kom een kop koffie drinken en bezoek de tentenshow of maak een proefrit op een elektrische vouwfiets.

Dit bericht is nog maar een greep uit de activiteiten. Bekijk hier welke caravan- en camperbedrijven komend weekend meedoen aan de Bovag Kampeerdagen 2014. Informeer bij elk bedrijf naar de openingstijden in het Paasweekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel