Pacsafe Travelsafe X15: schoudertas en reiskluis ineen

Pacsafe Travelsafe X15

Travelsafe X15, een tegen opensnijden beveiligde en afsluitbare schoudertas

ZOETERMEER – Wie met de tent onderweg is, zal hebben ondervonden dat het niet eenvoudig is om kostbare spullen te beschermen tegen ongenode gasten. Als je met de auto reist, kun je daar nog wat in kwijt. En al heb je een auto, als je daar mee een grote stad gaat bezoeken of naar het strand gaat laat je in de auto liever ook geen kostbare spullen in achter.

Wie met de fiets of rugzak kampeert, heeft die optie al helemaal niet. En ook de veiligheid van een camper, caravan of vouwwagen is maar betrekkelijk, al kun je daar wel een kluisje in laten bouwen. Voor reizigers, die iets makkelijks willen hebben om hun spullen veilig op te bergen, heeft het Australische bedrijf Pacsafe de Travelsafe X15 reistas ontwikkeld.

In het materiaal van deze lichtgewicht schoudertas is een net van staaldraad verwerkt. Hierdoor kun je deze tas ook gebruiken als reiskluis. Dankzij dit staaldraad net, dat Pacsafe ook wel 360° eXomesh Locking System, noemt, is de tas beveiligd tegen open snijden. Je kunt de tas veilig afsluiten met het 3-dial combinatieslot en middels de kabel ook eenvoudig ‘aan de ketting’ leggen  zodat ze niet kan worden meegenomen. Zo kun je met een wat geruster hart je smartphone, camera, tablet of GPS opbergen.

De Travelsafe X15 is licht van gewicht en heeft een inhoud van 16 liter. Hij is groot genoeg om een 15 inch laptop in kwijt te kunnen en is gemaakt van waterafstotend, scheurvast materiaal. Je kunt hem dragen aan het handvat of aan de schouderband. De Pacsafe Travelsafe X15 is verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart bij Bever en andere outdoorwinkels en webshops. De consumentenadviesprijs bedraagt € 99,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel