Scooter met dak

kampeerzaken.nlHuijbregts Caravans in Zundert heeft het dealerschap van deze nieuwe Palmo T150 scooter verworven. Deze scooter is geschikt voor 2 personen, haalt een maximum snelheid van 80 km/uur en mag worden gereden met rijbewijs B.

 

Het meest opvallende aan de scooter is natuurlijk het dak, waardoor je een behoorlijke bescherming tegen de elementen hebt, en de drie wielen.

 

Het leuke van deze scooter is dat deze ook achterop de camper meegenomen kan worden, hij past namelijk op een scooterdrager. In plaats van een scooterdrager is er ook een speciaal aanhangertje leverbaar.


 

kampeerzaken.nlDe scooter heeft een 150 cc motor die ruim 8 kW produceert. Het brandstofverbruik is ca 1:30. Door de slimme wielophanging houdt de scooter in de bochten alle drie de wielen veilig aan de grond. Op zich mag je er zelfs mee op de snelweg rijden, maar dat lijkt ons iets te veel van het goede omdat je dan een obstakel voor het overige verkeer vormt.

 

 

kampeerzaken.nlDoor het lange zadel kun je met 2 personen achter elkaar zitten en kun je de bagage opbergen in een afgesloten bagageruimte achterop. De scooter weegt ongeveer 160 kg, en mag met 170 kg worden beladen. Verder is de scooter, die standaard voorzien is van  ABS en alarmsysteem, leverbaar in verschillende kleuren en met verschillende opties zoals een radio met cd/dvd/mp3 speler, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, regenhoes etcetera.

 

 

kampeerzaken.nlDe Palmo scooter is, evenals de scooterdrager en aanhanger, binnenkort te bekijken in de showroom van Huijbregts Caravans. De verkoopprijs bedraagt € 4250, wat goedkoper is als de een aantal jaren geleden verschenen BMW C1, die ook maar voor één persoon geschikt was en alleen met motorrijbewijs gereden mag worden.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel