Panoramisch uitzicht in de stoere Kube teardrop trailer van Kimberley Kampers

Kimberley Kampers Kube teardrop trailer

Panoramisch uitzicht in de stoere Kube teardrop trailer van Kimberley Kampers

De Kimberley Kampers Kube teardrop trailer staat klaar om zelfs de meest onverschrokken reizigers mee te nemen naar de wildernis. Deze robuuste en compacte trailer, onlangs gelanceerd door de Australische fabrikant Kimberley Kampers, is gebouwd voor off-road reizen en expedities.

Hij biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en avontuurlijke mogelijkheden. Met zijn ontegenzeggelijk markante uiterlijk, grote ramen en hoge zitpositie biedt de Kimberley Kube ook een opmerkelijk panoramisch uitzicht.

Onderscheidend ontwerp met een panoramisch uitzicht

De Kube is compact en lichtgewicht, met een lengte van 4,8 meter, een breedte van 2,1 meter en een hoogte van 1,9 meter. Het leeggewicht bedraagt 1300 kg en het maximale beladen gewicht is 1800 kg. Het is een opvallende verschijning met zijn stoere, moderne en ‘technisch’ ogende vormgeving, afgeronde voorzijde en brede, hoekige achterzijde met opvallend grote ramen aan de zijkant en achterkant. Daardoor biedt deze teardrop trailer een adembenemend uitzicht op de steeds veranderende landschappen.

Het robuuste aluminium frame en de dubbele assen met onafhankelijke wielophanging maken de Kube geschikt voor elk terrein, van geasfalteerde wegen tot afgelegen paden. De compacte trailer is eenvoudig te manoeuvreren, zelfs achter kleinere voertuigen of op smalle weggetjes.

Luxe en comfort in de natuur

Ondanks het stoere en avontuurlijke karakter word je binnenin de Kube verwelkomd door een ruime en luxueuze leefruimte. De slimme indeling biedt een comfortabele slaapplaats voor twee personen, van waaruit je dus kunt genieten van het panoramische uitzicht.

De enorme, uitschuifbare keuken is compleet uitgerust met een gaskookplaat, een spoelbak en een koelkast, zodat je je favoriete maaltijden kunt bereiden, zelfs ver weg van de bewoonde wereld. Een ruime watertank en een geavanceerd off-grid energiesysteem met zonnepanelen zorgen ervoor dat je dagen of zelfs weken in alle onafhankelijkheid en comfort kan kamperen.

Technische details

De bouwkwaliteit van de Kube weerspiegelt zijn avontuurlijke karakter. Een speciaal ontworpen chassis, onafhankelijke wielophanging met schokdempers and 16 inch off-road wielen verzekeren een veilige en soepele rit, zelfs op het moeilijkste terrein. De geïsoleerde wanden en de optionele airconditioning zorgen voor een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.

Het robuuste chassis van de Kimberley Kube is zodanig geconstrueerd dat het uitermate goed bestand is tegen de uitdagingen van off-road rijden. De onafhankelijke wielophanging met schokdempers en 16 inch off-road wielen zorgen voor een comfortabele en veilige rit, zelfs op ruw terrein.

Om off-grid te kunnen verblijven, is de Kube uitgerust met een compleet 12V-systeem voor stroomvoorziening, inclusief een 230V-aansluiting en een zonnepaneel voor off-grid kamperen. Een royale watertank van 120 liter zorgt ervoor dat je dagenlang kunt genieten van fris water zonder te hoeven bijvullen. Daarbij zorgen de geïsoleerde wanden voor een aangename temperatuur, terwijl de optionele airconditioning extra verkoeling biedt op warme dagen.

 • Chassis: Speciaal ontworpen chassis voor off-road gebruik
 • Wielophanging: Onafhankelijke wielophanging met schokdempers
 • Wielen: 16 inch off-road wielen
 • Afmetingen:
  • Lengte: 4,8 meter
  • Breedte: 2,1 meter
  • Hoogte: 1,9 meter
 • Gewicht:
  • Leeggewicht: 1300 kg
  • Maximum beladen gewicht: 1800 kg
 • Slaapplaatsen: 2
 • Elektriciteit: 12V-systeem, 230V-aansluiting, zonnepaneel
 • Watertank: 120 liter
 • Overige: Geïsoleerde wanden, optionele airconditioning

Ideale metgezel voor avontuurlijke kampeerders

Dit alles maakt de Kimberley Kube tot de perfecte reisgenoot voor avontuurlijke kampeerders die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en functionaliteit. De compacte afmetingen, het lichte gewicht en de off-road capaciteiten maken de Kube voor het verkennen van de meest afgelegen gebieden.

Met de Kube kun je prachtige, ongerepte plekken verkennen en overnachten midden in de natuur. Je hoeft geen concessies te doen aan comfort of gemak en geniet ’s avonds van een fantastisch uitzicht op de sterrenhemel door de panoramische achterdeur. Dit alles kost ruim 40.000 euro, waardoor deze stoere trailer lang niet voor iedereen is weggelegd. Helaas is er voor Europese kampeerliefhebbers ook nog een bijna onoverkomelijke uitdaging: hij is hier namelijk (nog) niet verkrijgbaar.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel