Paradiso vouwcaravan beleeft première op de Caravana

Paradiso vouwcaravan

De nieuwe Paradiso vouwcaravan op de Caravana

LEEUWARDEN – De nieuwe Paradiso vouwcaravan is al een aantal keren in het nieuws geweest. Maar hij is nu pas voor het eerst écht te koop en beleeft daarom ook zijn première op de Caravan in Leeuwarden.

Het is een opvallende wagen, zoals hij er op de beursstand bij staat. De mooi gestyleerde wagenbak met de mooie achterlichten valt al behoorlijk op, en dat effect wordt nog versterkt door de gele kussens van het interieur.

De nieuwe Paradiso vouwcaravan is ontwikkeld vanuit het oorspronkelijke gedachtengoed van de oude Paradiso. De wagen is uiteraard geheel nieuw ontwikkeld. Zowel qua materialen, techniek, design én het geboden comfort past de nieuwe Paradiso daarom ook helemaal bij deze tijd.

Paradiso vouwcaravanIn tegenstelling tot de originele Paradiso vouwcaravan, is de nieuwe versie geen serieproduct. Hij wordt namelijk uitsluitend op bestelling én op maat gemaakt. Dat heeft natuurlijk zijn voordelen. Je kunt zelf kiezen hoe de kleuren van het doek van de caravan, de voortent en de luifel worden samengesteld, en ook de kleuren van de kussens is uiteraard naar keuze.

Wat je aan de hand van de foto’s al kunt zien, is dat het in de wagen niet ontbreekt aan stahoogte en dat er ook meer dan genoeg slaap- en zitgelegenheid voorhanden is. De kussens zijn comfortabel zodat je niet alleen prettig kunt zitten maar ook lekker kunt slapen. De vouwcaravan is voorzien van een compleet uitgevoerd keukenblok met koelkast, kookplaat en speolbak waardoor de nieuwe Paradiso alles biedt wat je op de camping nodig hebt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel