Particuliere campermarkt op de Camperpark de Wielewaal

De Wielewaal, Zeewolde

Camperpark de Wielewaal, Zeewolde

ZEEWOLDE – In het weekend van 20, 21 en 22 juni wordt op het terrein van Camperpark de Wielewaal een particuliere camperverkoopbeurs georganiseerd. 

Deze particuliere campermarkt is bedoeld voor mensen die een camper willen kopen en/of vérkopen. De particuliere vraag en het particuliere aanbod komen zo in levende lijve en op dezelfde plek bij elkaar.


De eerste editie van deze particuliere campermarkt wordt gehouden in het weekeinde van 21 en 22 juni 2014. Naar verwachting zullen er tijdens dat weekeinde op Camperpark ‘De Wielewaal’ bij Zeewolde meer dan 50 campers te koop worden aangeboden.

De openingstijden van de campermarkt zijn zaterdag 21 juni 2014 van 10:00 uur tot 17:00 uur en zondag 22 juni 2014 van 09:00 tot 16:00 uur.

Houd er rekening mee dat Camperpark de Wielewaal de komende weken wat minder goed bereikbaar kan zijn door asfalteringswerkzaamheden. Op de website van de Wielewaal staan kaartjes met alternatieve routes maar wanneer je de verwijzingen op de gele borden volgt kom je ook zonder problemen op het terrein.

Alle informatie over de campermarkt, ook over eventuele deelname, kun je vinden op www.particulierecampermarkt.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel