Wat is er allemaal te doen met Pasen?

Verschillende caravan- en camperbedrijven organiseren aankomend weekend leuke paasshows. Hieronder een greep uit de paasactiviteiten.

kampeerzaken.nlCamper Totaal
Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00. Diverse nieuwe LMC + Challenger Campers. Ruime sortering gebruikte campers. Ook verhuur: nog diverse mogelijkheden/huurmodellen te bezichtigen. Demonstratie LEVELTRONIC automatisch waterpasstelsysteem. Meer informatie: www.campertotaal.nl.
 

Caravanlife Gorter
Paasshow op zaterdag 30 maart en maandag 1 april. De laatste overjarige modellen worden aangeboden met kortingen, en je krijgt bij aankoop van een 2013 voorraadmodel voor €1.000,- aan gratis accessoires.  Ook staat het terrein vol met caravanoccasions die worden afgeleverd met een BOVAG-beurt en twee jaar BOVAG-garanatie. Meer informatie: www.caravanlife.nl.


 

Caravancentrum van Voorthuizen
Op Tweede paasdag geopend van 10.00 tot 17.00. De nieuwste modellen T.E.C. en Caravelair caravans staan in de showroom. Sommige extra scherp geprijsd. Op het buitenterrein staan de occasions en in de winkel een groot aanbod accessoires. Voor de kinderen is er een kinderhoek met onder meer een airhockeytafel, een tafelvoetbal en tv. Meer informatie: www.vanvoorthuizen.nl.
 

Caravan Boulevard Heerhugowaard
De showrooms van de vier kampeerspecialisten Mijts Caravans & Campers, Caravanbedrijf A. de Vries, Frans Stokman Caravans & Campers en Pauw Recreatie zijn Tweede Paasdag de gehele dag geopend. Op bedrijventerrein De Zandhorst in Heerhugowaard. Voor iedereen die zich wil verdiepen in het aankomende kampeerseizoen. Meer informatie:  www.caravanboulevard.nl.
 

Caravancentrum Karsten
Op maandag Tweede Paasdag houdt Karsten voor het eerst de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience. Werkplaatsinformatie en demonstraties in samenwerking met Eurocarafans, Triorepe en BBA Duiven. Rijdemonstraties in samenwerking met ANWB Rijopleidingen www.caravanmakelaardij.nl
 

De Vouwwagenspecialist
Paasshow op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april. Tijdens deze dagen kan de Vouwwagenspecialist je alles vertellen over de verschillende modellen van Camp-Let, Combi-Camp, Raclet en Trigano. Ook worden er vouwwagens demo’s gegeven. Ook zijn worden er hefdakcaravans van Kip en Trigano Silver tentoongesteld. Tijdens deze dagen gelden vroegboekkortingen (bij aankoop zonder inruil) en een Mega-inruilactie. Meer informatie: www.vouwwagenspecialist.nl.
 

Gardenier Campers
Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gardenier Campers is gespecialiseerd in jong gebruikte campers. Alle campers staan binnen in een verwarmde showroom Meer informatie: www.gardenier-campers.nl.
 

Henk Pen caravans en kampeerauto’s
Paasshow op 29, 30 maart  van 9.00 tot
17.00 uur en Tweede Paasdag (maandag
1 april) van 11.00 tot 17.00 uur. De grootste Doréma voortenten en luifels megastore, diverse acties en kortingen. Meer informatie: www.henkpen.nl.

Liba Campers
Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de paasshow kun je profiteren van diverse paasaanbiedingen. De koffie staat klaar. Meer informatie: www.libacampers.nl.
 

Makkum Caravancentrum
Paasshow op Tweede Paasdag in het gelijknamige Friese dorpje vlakbij de Afsluitdijk/A7. Je bent van harte welkom om onder meer de Let’s go uitvoeringen van de Weinsberg caravans en de Wilk jubileum modellen met gratis pakket te komen bekijken. Uiteraard staan ook alle gebruikte caravans er op hun paasbest bij met aantrekkelijk voordeel. Oant Sjen in Makkum! Meer informatie: www.caravancentrum-makkum.nl.
 

Meerbeek Doetinchem
Paasshow op 29, 30 maart en 1 april (Tweede Paasdag), geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de Paasshow voordeel op de allernieuwste modellen caravans en campers van de merken Bürstner, TEC, LMC, Hobby, Fendt, Sprite & Swift. Ook een zevental speciale modellen geproduceerd onder het label Meerbeek Limited Edition 2013. Meer informatie: www.meerbeek.nl.
 

Mobiledrôme
Paasshow op 29, 30 maart en 1 april (Tweede Paasdag ) geopend van 11.00 tot 17.00. Mobildrôme nodigt je uit om tijdens de Paasshow de finaleplek voor NKC Kampeerautobedrijf van het jaar mee te vieren onder het genot een glaasje bubbels. Meer informatie: www.mobiledrome.nl
 

Ridderbeks Caravans en Vouwwagens
Paasshow op Tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur. In de sfeervolle showroom en op het grote buitenterrein kun je de laatste nieuwtjes en acties zien op kampeergebied. Het belooft weer een gezellige happening te worden. Meer informatie: www.ridderbeks.nl.  

Schippercaravans & Campers
Tweede Paasdag geopend. Paasshow van 11:00 tot 17:00 uur. Speciaal voor deze Paasweek is er een extra scherpe actie op nieuwe caravans, campers en vouwwagens. Verwarmde showroom, springkussen en een tv-hoek voor de kinderen. De koffie en een hapje staat klaar. Meer informatie: www.schippercaravans.nl.
 

Swart Campers
Tweede paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur Dealer van LMC en PLA campers. Meer informatie: www.swartcampers.nl.
 

Tak Caravan & Recreatie
Tak Caravan & Recreatie is op Tweede Paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Dealer van Adria, Sprite en Caravelair caravans. Familietenten en bijzettenten van het merk Gelert. Extra activiteiten, springkussen voor de kids. Bij besteding van € 10,-in de shop een gratis hotdog. Meer informatie: www.tak-caravans.nl.

Van der Vliet Recreatie
Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.vdvliet-recreatie.nl.

Vossenhoek

Op Tweede Paasdag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Naast de uitgebreide shop is er de tentafdeling met voortenten, luifels, familietenten en trekkerstenten. De Vossenhoek is dealer van de caravanmerken Bürstner, Dethleffs, Eriba, T@b en Knaus. Ook heeft Vossenhoek een ruim aanbod in occasions. Meer informatie: www.vossenhoek.com.
 

Vouwwagencentrum Noordbergum
Tweede Paasdag geopend vanaf 10.00 uur. Onder begeleiding van een autorijschool manoeuvreren en achteruitrijden met de vouwwagen. Leuke actie met nieuwe vouwwagens en lekkere paasversnaperingen. Op Tweede Paasdag 20 procent korting op alle kampeertafels. Meer informatie: www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl.
 

Vrijbuiter
Alle vestigingen van de Vrijbuiter zijn op Goede Vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00. Op Tweede Paasdag zijn alle vestigingen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie www.vrijbuiter.nl.
 

Walker Campingstyle BV
Op Tweede Paasdag is de showroom van Walker geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de showroom staat de complete collectie van Walker opgesteld: voortenten, uitbouwen, voorzonluifels, koepeltenten, campingstoelen, campingkasten, Jolax tenttapijt.
Meer informatie: www.walker.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel