Pasgetrouwd stel verrast met minicamping

Stel minicampingPAPENDRECHT – Een pasgetrouwd stel uit Papendrecht is na hun bruiloft afgelopen vrijdag verrast met een camping in hun achtertuin.

Familie en vrienden van het kersverse echtpaar hadden in de tuin van hun nieuwe woning een mini kampeerterrein ingericht. De ludieke actie volgt op allerlei streken die het echtpaar eerder uitvoerde.

Ronald Bom en Kimberly Sonneveld kwamen vrijdagavond thuis na een geslaagd bruiloftsfeest. Ze keken vreemd op toen ze de tuin vol zagen staan met tenten, vouwwagens en caravans. Onder de naam ‘Camping The Morning After’ was de minicamping in alle stilte neergezet. Om voldoende ruimte voor alle kampeermiddelen te creëren, moesten een paar koeien worden overgebracht naar elders. Tegen Ronald was de smoes verteld dat ze dit jaar vroeg op stal gingen. Voor het kersverse bruidspaar was een boerenkar met bed neergezet.

De ludieke minicamping is een reactie op een groot aantal streken die het stel uitvoerde na bruiloften van vrienden. Zo hebben ze na een bruiloft eens een heel huis volgestouwd met schoenen. Bij anderen gebeurde dit met kroonkurken van bierflesjes. En bij weer een ander huis was een muurtje tegen de voordeur gemetseld. Het getrouwde duo vertelde op de dag na de bruiloft de grap wel te kunnen waarderen.

Bron: RTV Rijnmond

Like dit artikel
Tweet dit artikel